MHP’ye katılımlar sürüyor

Akköyspor Başkanı, Yalova Amatör Spor Kulüpleri Başkan Yardımcısı (ASKF) Türkiye Spor Adamları Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi (TÜRFAD) Enver Doğruyol, Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) katıldı.

Doğruyol’a rozetini MHP İl Başkanı Namık Öz taktı.

MHP İl Başkanlığı’nın 150 yeni üye daha oldu, ancak pandemi tedbirleri dolayısıyla programa temsili olarak Enver Doğruyol katıldı. Rozet takma töreninde Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Erbay da hazır bulundu.

Namık Öz: Hayırlı olsun

Üyelere hayırlı olsun dileklerini ileten İl Başkanı Namık Öz, “Pandemiden dolayı partimize katılan 150 yeni arkadaş adına sadece Enver Bey’e rozetini takıyoruz. İleri de inşallah partimize çok daha büyük katılımlar olacaktır. Enver kardeşimiz Yalova’da sevilen bir spor adamıdır. Partimize geçmesinden dolayı onur duyduk, bizlere güç katacaktır. Kendisine teşekkür ediyorum, hayırlı olsun diyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.