Milletvekili, Vali, Belediye Başkanı Çınarcık'ta heyelanlı bölgede

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, yaklaşık 10 gün önce vatandaşların şikayetleri üzerine Çınarcık Poyraz Caddesi'ndeki heyelana dikkat çekmiş,"Neyi bekliyorsun ey Çınarcık Belediyesi?" diye sormuştu.

Bugün AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Valisi Muammer Erol, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı (AFAD) Yunus Sezer, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve diğer yetkililer Çınarcık’ta heyelanlı bölgelerde incelemelerde bulundular.

Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş yaptığı açıklamada,"Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanımız (AFAD) Yunus Sezer ile Çınarcık’taki kayan bölgelerde incelemelerde bulunduk. Yaptığımız incelemeler sonrasında Poyraz Caddesi ve Hasanbaba bölgesinde kayan alanlarda sorunun kalıcı çözümüne yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.