Muharrem Dönmez'e MHP'den teklif... Çınarcık

Kulis Haber... Çınarcık siyasetinin iktidar kanadında halkta karşılığı olan isimlerden biri olan, daha önce AK Parti ilçe yönetiminde seçim işleri başkanı ve il genel meclisi 3. Sıra adayı olan Muharrem Dönmez’in MHP’ye geçebileceği konuşuluyor.

İddiaları araştıran Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, MUHARREM DÖNMEZ MHP'YE Mİ GEÇECEK?” başlıklı paylaşımında

şu değerlendirmelerde bulundu;

Muharrem Dönmez, Çınarcık siyasetinde halkta karşılığı olan, sevilen bir isim.

AK Parti’nin üzdüğü ve bir süredir ilçe teşkilatıyla da sorun yaşayan isimlerden.

“AK Parti Çınarcık Teşkilatının başına kim gelmeli?” sorusuna tek cevabım olurdu, o da Muharrem Dönmez derdim çünkü genç, çalışkan ve herkesle barışık, kimseyi ayırmayan, herkesi kucaklayan ve bu yüzdendir ki ilçede sevilen biri Muharrem Dönmez ayrıca iyi bir AK Parti’li kendisi.

Aylardır Çınarcık’a kadın kolları başkanı bile atayamayan AK Parti’nin Çınarcık’ta tek yaptığı Muharrem Dönmez gibi sağlam partilileri üzmek ve insan kaybetmek... ki bu kafayla devam edilmesi halinde Çınarcık, AK Parti için seçimlerde kesin kaybedilecek yerler arasında ilk sırada geliyor Yalova’da.

Şimdi bugün Muharrem Dönmez’i konu edinmemin asıl sebebi ulaştığım bir kulis bilgisi...

Şöyle ki;

MHP Çınarcık’ta ilçe başkanı değişecek bilgisi var. Adı geçen 3 isim arasında Muharrem Dönmez’in ismi de var.

Ülkücü kökenli olan ve MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz’e de yakın bir isim olan Muharrem Dönmez’e MHP’den teklif geldiği ve Muharrem Dönmez’in bu teklife hala bir cevap vermediği ulaştığım bilgiler arasında.

Ne olur bilinmez ama...

Muharrem Dönmez MHP’ye geçerse AK Parti Çınarcık’ta büyük güç kaybeder bunu rahatlıkla söyleyebilirim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.