Yalova'nın Çınarcık'a bağlı CHP'li Koru Belde Belediyesi, kendi imkanlarıyla yaptığı hizmetlerle, AKP'li belediyeleri bile imrendiriyor. Yalova'da tüm belediyeler adeta borç batağında yüzerken, CHP'li Kamil Yaman'ın çağdaş belediyecilik anlayışıyla yönettiği Koru Belediyesi'nin iller bankasına borcu olmadığı ortaya çıktı.

Yalova'da iller bankasına borcu olmayan tek belediye olan CHP'li Koru Belediyesi, tamamen kendi imkanlarıyla yaptığı hizmet kervanına bugün bir yenisini ekledi ve 1.1 Milyon TL. bedelle arıtma ihalesi yaptı.



Koru Belde Belediye Başkanı Kamil Yaman'ın gösterişten uzak bir şekilde belediyeyi yönetim anlayışı ve hizmetlerinden hayli memnun olan ve kendisine güvenen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 2014 yerel seçimlerinde meydanlarda sözler veren Ak Parti'lilere seçim sonrası seslenmiş ve Başkan Kamil Yaman'a nasıl güvendiğini şu sözlerle ortaya koymuştu;

İNCE: "Büyükşehrin yapamadığını Belde Belediye Başkanına yaptıracağım"

"Bu seçim sürecinde Yalova'da sözler verdiler. Bursa Büyükşehir Belediyesi pazarın üstünü kapatacaktı. Başbakan da söz verdi. Benim görevim verilen sözlerin takibini yapmaktır. Siz yalancı değilseniz eğer gelin o pazarın üstünü kapatın. Eğer Bursa Büyükşehir Belediyesi kapatmazsa Koru Belde Belediye Başkanı Kamil Yaman'a o pazar yerinin üstünü kapattıracağım. Büyükşehrin yapamadığını belde belediye başkanına yaptıracağım."



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/06/ince-uyardi-cocuklarinizi-koruyun/