Vefa Salman: Ben yapmadım, Nur yaptı!

Youtube'da yayınlanan Özel Yayında Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın sorularını yanıtlayan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, son yerel seçimlerle ilgili önemli bir iddiayı gündeme getirmiş ve seçim zamanı Vefa Salman ve CHP’nin Yalova’da HDP ile seçim ittifakı yaptığını ve çanta dolusu paranın HDP’ye verildiğini açıklamıştı.

Muğlim Bağatar,"O tarihte CHP’nin üst düzey yöneticilerinden bir kaç arkadaş bana geldiler ve üzgünlüklerini ifade ettiler. Dediler ki; ‘Sayın başkan hiç hoşumuza gitmeyen şeyler oluyor. Maalesef biz Atatürk’ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nde partiyi yöneten kişiler olarak durumdan şikayetçiyiz.’ 'Ne gibi?' dedim. Bir takım para trafiklerinden bahsettiler! HDP’ye bir çanta içerisinde verilen paradan, bu parayı çanta içerisinde veren kişinin kim olduğu, kimlerin aracılık ettiği, bir belediye meclis üyesi, hepsini teker teker anlattılar. Kendi partileri bile bu durumdan son derece şikayetçiydi." ifadelerinde bulunmuştu.

VEFA SALMAN: BEN YAPMADIM, NUR YAPTI!

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ın, CHP’li üst düzey yöneticilerin kendisine aktardığı ifadelere dayandırdığı iddialar karşısında CHP Yalova İl Başkanlığı suskunluğunu korurken, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın ulaştığı kulis bilgisine göre; dost meclisinde konuşan Vefa Salman, HDP ile yapılan seçim ittifakıyla ilgili dönemin CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak’ı işaret etti ve "Benim bir şeyden haberim yok, ne yaptıysa Nur yapmıştır! Zaten HDP ile ittifak görüşmeleri Genel Merkezin onayıyla il başkanlığı tarafından yapılmıştı..." şeklinde konuştu.

Hakan Korkmaz/Kulis Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.