AK Parti Yalova İl Başkanı kim olacak?

Muğlim Bağatar'ın milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesiyle boşalan il başkanlık koltuğuna oturan Umut Güçlü devam edecek mi yoksa yerel seçimler öncesi AK Parti Yalova İl Başkanı değişecek mi? 

Umut Güçlü'nün yol haritası ne? 

Kimler AK Parti Yalova İl Başkanı olmak istiyor? 

Elbette Umut Güçlü devam etmek istiyor ama parti içi muhalefette boş durmuyor! 

Muğlim Bağatar döneminde il başkanlığını ele geçirmek isteyen yapı aynı şekilde aynı hedefle çalışıyorlar ve yine tek dayanakları genç vekil Ahmet Büyükgümüş

Peki başarılı olabilirler mi? 

Zannetmiyorum çünkü Ahmet’in artık zaman geçtikçe tecrübe kazandığını ve bu gibi işlere bu şekilde girmeyeceğini, karışmayacağını ve bunu yapmak suretiyle kendisini yıpratmayacağını düşünüyorum açıkçası. 

Milletvekillerinin teşkilatlarda adeta siyaset mühendisliğine soyunmasına, milletvekillerinin teşkilatları dizayn etmek istemelerine zaten AK Parti Genel Merkezi’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da sıcak bakmıyor!  

Bu teşkilat işlerine çok karışan milletvekili olunca “Sen milletvekilliğine bak, karışma bu işlere...” denildiğini iyi biliyorum da ondan diyorum yani. 

Ben genç vekilin, İYİ Parti’yi B Planları olarak el altında tutup AK Parti’den umutları kesilince parti değiştirecekleri bilinen bu yapıya destek vereceğini veya kendisini bu yapıya kullandıracağını düşünmüyorum açıkçası. 

Zorlayabildikleri kadar zorlayacaklardır! 

Uğraşabildikleri kadar uğraşacaklardır! 

Çünkü bu yapı, AK Parti Yalova İl Başkanlığını ele geçirmeyi başta Yalova Belediyesi olmak üzere diğer belediyeleri ele geçirmek için basamak olarak görüyor! 

Belediyelerdeki rantın daha önce tadını almış kişilerden oluşan bu yapının bu işlerden vazgeçeceğini kimse aklından bile geçirmesin... Asla vazgeçmezler, vazgeçmeyecekler... 

AK Parti olmazsa İYİ Parti’ye tezgahı kuracaklar ve buradan yürümeye çalışacaklar! 

Bu amaçla bir gazeteye ortak oldular gizlice... 

Akıllarınca medyayı da etkin bir şekilde kullanmayı amaçlıyorlar hedeflerine ulaşabilmek için! 

Yakında bazı isimleri birilerinin cebine 3-5 kuruş koyup sosyal medyada falan üfleteceklerdir... 

Siyasette bagajları ağzına kadar dolu isimlerden oluşan bu yapının Yalova’nın rantını ele geçirmek için her türlü yalan ve iftiraya başvurmak suretiyle her şeyi göze alacaklarını kimse unutmasın! 

Bu küçük ilin büyük rantına göz koymuş bu yapı karşısında gerekli önlemler alınır ve bu yapıya karşı sürekli uyanık bir şekilde durulursa asla amaçlarına ulaşamayacakları çok açık bir gerçektir. 

Asla hafife alınmadan bunun yapılması lazım çünkü hafife alınınca neler olduğunu, orayı burayı nasıl ele geçirdiklerini de gördük! 

Önümüzdeki günlerde gerekirse isim isim bu yapıyı deşifre edeceğim. 

Yazıma başlık olan sorunun cevabına gelince... 

Umut Güçlü eğer dediğim gibi bu yapıya karşı uyanık olursa ve yine daha önce dediğim gibi Umut Güçlü, Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanı gibi davranıp gücünün farkında olursa... il kongresine tek aday olarak çıkıp görevine devam eder. 

Etmeli de... 

Amaçlarına ulaşmak için her türlü oyunu kurmaktan çekinmeyecek bu yapı, Umut Güçlü’ye “İl Başkanlığını bize bırak, seni Yalova Belediye Başkan adayı yapalım” teklifi sunabilirler, dikkat! 

Devam edeceğiz... 

İyi pazarlar diliyorum. 

Hakan Korkmaz 

Revizyon Gazetesi 

Genel Yayın Yönetmeni 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 11 ay önce

akp il başkanlığını düşünene kadar çınarcık belediyesinden emekli olan 11 personelin kıdem tazminatlarını 3 aydır neden ödemiyorlar,bence kafalarını biraz buna yorsunlar