Genç vekilimiz Ahmet Büyükgümüş’ün, gücünü aldığı, gerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gerekse genel merkeze yakın durmasını sağlayan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevi sona erdi.

Osman Şahin için çok uğraştılar ama AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’nın yeni başkanı İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan oldu.

Peki Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bırakmasının, kendisine, AK Parti Yalova’ya ve Yalova’ya etkileri olacak mı?

Tabii ki olacak, olmasını bekliyorum…

Mesela artık genç vekilimizi Yalova’da daha çok göreceğimizi düşündüğümü ifade etmek isterim.

Eğer artık AK Parti Gençlik Kolları’nın başında olmayan genç vekilimiz bundan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza veya Bakanlara eskisi gibi ulaşamazsa vesaire… bunun başta AK Parti Yalova’ya ki bunu derken AK Parti’li belediyeleri de kastediyorum… mutlaka olumsuz anlamda etkileri olacaktır diye düşünüyorum.

Evet… Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevi sona erdi ve genç vekil artık siyaseten eski gücünde değil!

Ahmet Büyükgümüş’ün bundan sonra atacağı adımlar kendi siyasi kaderini de belirleyecek.

“Genç vekil siyasi hayatını Yalova’da devam ettirme yönünde adımlar mı atacak yoksa rotasını Ankara veya İstanbul’a mı çevirecek?” diyorum ve şimdilik bitiyorum.

Biraz zaman geçsin… bakalım kulislerde neler konuşulacak buna biraz bakalım… sonra yine bir şeyler söyleriz diye düşünüyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni