Yalova Belediyesi’ndeki bankamatik çalışanlar konusunda Başkan Mehmet Gürel neden hala sessiz?

Peki iktidar yanlısı olarak bilinen bazı yerel basın mensuplarının çocuklarının Yalova Belediyesi’nde çalışmaları konusunda Başkan Mehmet Gürel neden hala sessiz?

İktidarın 31 Mart’tan ders almadığının fotoğrafı İktidarın 31 Mart’tan ders almadığının fotoğrafı

CHP’li Başkan Mehmet Gürel, Yalova Belediyesi’ndeki AK Partili bankamatik çalışanları deşifre edip işten çıkaracak mı?

Hayır Mehmet Gürel bunu yapamaz!

Mehmet Gürel, Mustafa Tutuk döneminde işe alınan iktidar yanlısı bazı yerel basın mensuplarının çocuklarının belediyede istihdam edilmeleri konusunda da bir şey yapamaz!

Neden?

Nedeni şu…

Mehmet Gürel kâğıt üzerinde Yalova Belediye Başkanı ama Yalova Belediyesi’ni perde arkasından bazı AK Partililer yönetiyor da ondan!

Belediyede yapılan bazı atama ve görevlendirmelere dikkatle bakıldığında Mehmet Gürel ile bazı AK Partililer arasında seçim öncesi başlayan ilişkinin bugün Katolik nikahına benzer bir ilişkiye dönüştüğü ortadadır!

Evet Mehmet Gürel seçim döneminde hem eski bazı AK Partililerle hem de AK Parti içindeki bazı kripto yapılarla iş birliği yapmış ve seçimi kazanıp amacına ulaşmıştır ama Mehmet Gürel AK Partililerle kurduğu ilişkide ipin ucunu kaçırmış ve bu ilişkinin seçim sonrası adeta bir Katolik nikahına dönüşmesine sebep olmuştur!

Mehmet Gürel’in göremediği şudur;

Bunların Mehmet Gürel halka verdiği sözleri tutsun, Yalova gelişsin, kalkınsın vesaire gibi bir dertleri yoktur hiçbir zamanda olmamıştır!

Bunların tek derdi ranttır!

Bunlar, Mehmet Gürel’in bankamatik çalışanları kapının önüne koymasına asla izin vermezler!

Bunların Mehmet Gürel’e belediyeye kaynak yaratma noktasında sunacakları bir katkı da olamaz çünkü bunların kafaları sadece ranta çalışır… ki burada gayri ahlaki bir ranttan bahsediyorum.

Bakın bunlar Mehmet Gürel’e suya vesaire her şeye zam yaptıracaklar göreceksiniz bunu çünkü bunların kafası başka bir şeye çalışmaz!

Bakın suya vesaire belli zamanlarda elbette zam yapılır ama şu an bu zamları yapmak, bankamatik çalışanların parasını millete ödetmek demektir!

Elbette Yalova halkının Mehmet Gürel’den beklediği bu değildir!

İşte Mehmet Gürel’in göremediği budur…

Bu durum Mehmet Gürel açısından da CHP açısından da vahim bir durumdur!

Bakın Mehmet Gürel şu anda bu haliyle bazı AK Partililerin elinde adeta siyasi bir rehine durumundadır!

Tekrar söylüyorum… Mehmet Gürel, bazı AK Partililerin elinde siyasi bir rehine durumundadır!

CHP bu duruma fazla geç olmadan müdahale etmelidir!

Eğer CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı bu konuda etkili olamıyorsa ki öyle gözüküyor… Durum CHP Genel Merkezi’ne rapor edilip Genel Merkez müdahalesi bir an önce sağlanmalıdır!

CHP Genel Merkezi, Mehmet Gürel ile bazı AK Partililer arasındaki Katolik nikahına benzer ilişkiye derhal müdahale edip bu ilişkinin sonlanmasını sağlayarak Mehmet Gürel’i bazı AK Partililerin elinde siyasi rehine olmaktan da kurtarmalıdır!

Eğer bu yapılmazsa; CHP Yalova’da 31 Mart yerel seçimlerini sadece kâğıt üzerinde kazanmış olacak!

Benden söylemesi.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni