Kıymetli basın mensupları, değerli Yalovalı hemşerilerimiz…

31 Mart 2024 tarihi itibariyle büyük bir demokrasi sınavını geride bırakmış bulunmaktayız. Öncelikle sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm hemşerilerimizi selamlıyor, demokrasimize sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum.

Bize oy veren vefakâr seçmenimize, her koşulda davamız için gece gündüz demeden mücadele eden teşkilatımızın tüm kademelerine, Cumhur İttifakımızın üyesi partilerimizin teşkilatlarına, tüm ilçe ve belde adaylarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

28 Mayıs zaferinden 9 ay sonra, maalesef istediğimiz sonucu Yalova’mızda alamamış bulunmaktayız.

Yalova'da CHP'li Belediye işten çıkarmalara hazırlanıyor! Yalova'da CHP'li Belediye işten çıkarmalara hazırlanıyor!

Ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, milletin iradesinden daha güçlü bir irade tanımıyor ve vatandaşımızın kararına hürmetsizlik etmiyoruz. Seçim programı başladığı anda Ak Parti ve Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımıza başladık. Bu seçim döneminde de, daha önceki yıllarda olduğu gibi; Ak Parti demek hizmet demek, Ak Parti demek gönül belediyeciliği demek diyerek çıktığımız bu yolda gece gündüz demeden, tüm ilçelerimizde, beldelerimizde çalışmalar yaptık.

Sahurlar, iftarlar, yürüyüşler, açılışlar yaparak yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatmaya çalıştık.

Milletvekillerimiz, il ve ilçe yönetimlerimiz, gençlik ve kadın kollarımız ve mahalle teşkilatlarımızla Yalova’nın tüm ilçelerinde tüm mahallelerinde girilmedik kapı bırakmamaya gayret gösterdik.

Olanda hayır vardır diyor ve kazanan tüm belediye başkanlarını, meclis üyelerini, il genel meclis üyelerini parti gözetmeksizin tebrik ediyorum.

Ak Parti belediyesi olsun olmasın, Yalova’mızın tüm belediyelerinde Yalova halkının ve şehrinin menfaatine yapılacak olan tüm uygulamaları destekleyeceğimizi şimdiden beyan ediyorum.

Çıkan sonuçların değerlendirmesini il teşkilatımız içinde ve genel merkezimiz nezdinde mutlaka yapacağız. Kaybettiğimiz ilçelerde neden kaybettiğimizi en ince detayına kadar inceleyecek ve gerekli önlemleri alacak, özeleştirimizi çekinmeden yapacağız.

Tecrübelenecek ve daha güçlü bir şekilde davamıza sahip çıkacak yolumuza devam edeceğiz.

Bugünü teşkilatımız için yeni seçim döneminin başlangıç günü kabul edeceğiz ve önümüzdeki görev süremizi bu eksikleri kapatmaya gayretle geçireceğiz.

31 Mart seçimlerinin, ülkemiz ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerimizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.

UMUT GÜÇLÜ

AK PARTİ YALOVA İL BAŞKANI