CHP adayı Mehmet Gürel'den seçmene cuma namazlı besmeleli mesaj!

CHP Yalova Belediye Başkan adayı Mehmet Gürel, basına servis edilen son dakika açıklamasında seçim sonrası yapacakları ilk icraatları açıklarken dikkat çeken ifadeler kullandı!

Mehmet Gürel, “31 Mart’ta sandıkta kazanacağız. 3 Nisan’da mazbatamızı alacağız. 5 Nisan’da Cuma Namazı sonrasında ilk meclis toplantısını yaparak bismillah diyeceğiz” ifadelerinde bulundu.

KORKMAZ: YAKINDA MEHMET GÜREL'İ YALOVA MERKEZ CAMİDE BAKARA SURESİ'Nİ OKURKEN GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYIN!

Yalova siyasetini yakından takip eden, yaptığı haber, analiz ve yorumlarla adeta gündemi belirleyen Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, CHP adayı Mehmet Gürel'in bu ifadelerine dikkat çeken bir gönderme yaptı ve "Yakında Mehmet Gürel'i Yalova merkez camide Bakara Suresi'ni okurken görürseniz şaşırmayın!" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet GürelYalova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.