Hakan Korkmaz'dan Mustafa Tutuk'a Ahmet Sarıduman göndermesi

Yalova siyasetini yakından takip eden ve yaptığı haber, yorum ve analizlerle adeta gündemi belirleyen Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'dan AK Parti'nin Yalova Belediye Başkan adayı gösterdiği Mustafa Tutuk'a "Ahmet Sarıduman göndermesi" geldi!

Yalova Belediyesi'nin yolsuzluk soruşturmasından dolayı el değiştirmesinden adaylık sürecine kadar yaptığı haber, yorum ve analizlerinde Mustafa Tutuk'a verdiği destekle de bilinen Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu;

"Ben istiyorum ki; Yalova merkezde daha önce dediğim gibi Mustafa Tutuk'la Mehmet Gürel arasında gerçek bir yarış olsun.

Hee bu yarış kağıt üzerinde Mustafa Tutuk'la Mehmet Gürel arasında ama gerçekte Ahmet Sarıduman'la Mehmet Gürel arasında olacaksa onu da bilelim yani!

31 Mart akşamı sandıktan CHP çıkarsa Yalova Belediyesi'ni 5 sene Mehmet Gürel yönetecek onu biliyoruz.

Ben diyorum ki; 31 Mart akşamı sandıktan AK Parti çıkarsa 5 sene Yalova Belediyesi'ni Mustafa Tutuk mu yönetecek yoksa Ahmet Sarıduman mı yönetecek onu da bilelim yani...

Yalova Belediyesi'ni 2. adamların yönetmesi Yalova'nın kaderi midir nedir anlayamadım bir türlü...

Bu konuya pazar yazımda devam edeceğim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.