YALOVA/ Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında iki öğretim üyesi arasında yaşanan tartışma gündem olmuş ve Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Sifil, deve sidiği içmenin şifalı olduğunu belirtmişti.

Kurucu Rektörü Niyazi Eruslu Fetö'den tutuklu olan ve deve sidiği tartışmasıyla adını duyuran Yalova Üniversitesi, 2017 Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması'nda, 108 Devlet Üniversitesi arasında 103. sırada yer aldı.

Öğrencilerin; devam ettikleri üniversitedeki eğitim ve öğretimden memnuniyetleri, bulundukları üniversitenin yerleşkesinden ve bu yerleşkedeki yaşamdan memnuniyetleri, kendilerine sağlanan akademik destek ve ilgiden memnuniyetleri, Üniversitenin yönetim ve işleyişinden memnuniyetleri, Üniversitelerindeki öğrenme imkân ve kaynaklarının zenginlik düzeyinden memnuniyetleri, kendilerine üniversitelerince sunulan kişisel gelişim ve kariyer desteği olanaklarından memnuniyetleri üzerine yapılan araştırma da, Genel sıralama da ise Yalova Üniversitesi 164 Üniversite arasında 157. sırada yer aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/07/21/dedi-ama-icmedi/