YALOVA/ Fetö sanığı olduğu halde görevine devam eden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül alan Ak Parti'li Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilk duruşma da jet hızıyla beraat etti.

Yalova'nın Ak Parti'li Subaşı Belde Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, FETÖ/PDY iştirakli firmaların belediyeye ait arazileri gayriresmi olarak kullandığı ve belediyenin de buna göz yumduğu, Fetö terör örgütüne (hiyerarşik yapıda 2. kat sadık tabakaya dahil olduğu) bilerek ve isteyerek yardımda bulunduğu, FETÖ/ PDY terör örgütünün finansmanını sağladığı gerekçesiyle yargılanıyor ve 15 yıldan 30 yıla kadar hapis cezası isteniyordu.



Daha önce ilk duruşma da yurt dışı yasağı konan Ak Parti'li Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül aldıktan sonra yapılan (dün) ilk duruşma da, hakkındaki Fetö üyeliği iddiası dosyadan çekildi.

ARABASI KURŞUNLANDI!

Öte yandan; Ak Parti'li Başkanı, Fetö'nün kapanan yurtlarına maddi kaynak sağlamakla şikayet eden ve sanık sandalyesine oturtan vatandaşın, olayın basına yansıdığı gün gece yarısı saat 03:00'te evinin önünde arabasının kurşunlandığı ortaya çıktı. Arabasına 2 kurşun isabet eden vatandaşın şikayeti üzerine adeta gözdağı gibi kurşunlama olayıyla ilgili soruşturma başlatıldığı edinilen bilgiler arasında.

NE DEMİŞLERDİ?

CHP: SEN HANGİ FETÖ'YLE MÜCADELE EDİYORSUN?

Fetö’den yargılaması devam eden Subaşı Belde Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ödül vermesini eleştiren CHP Grup Başkanvekili Engin Altay,"Volkan Yılmaz. Ya adam Fetö üyesi olmaktan 30 yıl ceza istemiyle yargılanıyor, buna ödül veriyorsun. Şimdi ben diyorum ki, Ey Erdoğan sen hangi Fetö’yle mücadele ediyorsun? Sen kimle mücadele ettiğini zannediyorsun? Bir sene 6 ay sonra yine milletin karşısına çıkıp yine beni kandırdılar milletim Allah’ım beni affetsin mi diyeceksin? Milletin aklıyla alay mı ediyorsun sen?” demişti.

ŞAMİL TAYYAR'DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ!

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fetö’den yargılanan Belediye Başkanına ödül vermesine tepki göstermiş ve,"FETÖ’den 30 yıl hapisle yargılanan belediye başkanına Reisin elinden ödül verdirmek, katedeceğimiz daha çok yol olduğunu gösteriyor." demişti.

Ak Parti'li Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın gerek Fetö'den yargılanmasını gerekse Fetö sanığı olduğunu halde Erdoğan'ın elinden ödül almasını ortaya çıkarıp gündeme getiren Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz ise 16 Eylül tarihli yazısında dikkat çekici ifadeler kullanmış ve adeta Fetö sanığı Başkanın çıkacağı ilk duruşma da beraat edeceğine işaret etmişti!

Korkmaz,"BU FOTOĞRAFI “ŞAK” DİYE ÇIKARIN, HAKİMİN ÖNÜNE KOYUN!" başlıklı yazısında, Fetö sanığı Ak Parti'li Başkanın yargılaması devam ettiği halde görevde olmasının ve üstüne Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül almasının yargı üzerinde etki yapacağına dikkat çekmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı;

"Evet son olarak Fetö’den yargılaması devam eden ama Erdoğan’ın elinden ödül alan Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a sesleniyorum…
Sayın Başkan…
Öncelikle sizi aldığınız ödülden dolayı kutluyorum…
15 yıldan 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle silahlı terör örgütüne (FETÖ) üye olma iddiasıyla yargılanıyorsunuz!
Umarım iddialar gerçek değildir, beraat eder aklanırsınız…
Ama…
Siz beni dinleyin ve hiç üzülmeyin!
Çünkü bana göre, önümüzdeki ay yapılacak duruşma da, inanın artık savunma yapmanıza bile gerek olmayacak gelişmeler oldu!
Bakın size tavsiyem şudur…
Duruşma başlayınca…Mahkeme Başkanından söz alın…
Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın davayla ilgili, hani davayı adeta itibarsızlaştıran o açıklamalarını okuyun…
Sonra…
Sayın Cumhurbaşkanı hani size ödül verdi ya!..
Heh işte… o fotoğrafı “ŞAK” diye çıkartıp hakimin önüne koyun!..
Gerisine karışmayın Sayın Başkan…
Gerisine karışmayın…"

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/16/bu-fotografi-sak-diye-cikarin-hakimin-onune-koyun/