Belediyeyi batıran... makam aracına varıncaya kadar haciz getirip, eşinin aracını makam aracı olarak kullanıp bunu da iyi bir şeymiş gibi ballandıra

Belediyeyi batıran... makam aracına varıncaya kadar haciz getirip, eşinin aracını makam aracı olarak kullanıp bunu da iyi bir şeymiş gibi ballandıra ballandıra anlatmak için adeta kendini oradan oraya atan ve belediyenin itibarını yerle bir ettiğinin bile farkına varamayan... bununla da yetinmeyip maaşları ödemek için bile bir benzinciden bağış isteyen ve benzincinin 200 bin lira vermesiyle maaşları ödeyebilen... ama bu arada da yurt dışı gezilerinden geri kalmayan basiretsiz Belediye yönetimi yüzünden Yalova Belediyesi, tarihinde olmadığı kadar zor ve itibarsız günler yaşıyor ki şüphesiz Yalova ve Yalova halkı da bundan nasibini alıyor.

Basiretsiz Yalova Belediye yönetimi, ödeyemediği borçlarına mahsuben aylar önce meclis kararı alınmasına rağmen 16 dükkanı Yaski’ye bir türlü devredemeyince, Yaski’de haliyle biriken elektrik borcunu kapatamadı.



Aylardır sabreden Uedaş, 31.12.2019 tarihine kadar süre verdi ve bu tarihe kadar borç ödenmezse Yaski yeni yıla elektrikleri kesik girecek... ki bunun sonuçlarının ne olacağını herkes biliyor!

Çok açık bir şekilde söylemek isterim ki...

Ben hayatımda böyle basiretsiz ve utanmaz bir belediye yönetim anlayışı görmedim.

Hakan Korkmaz

Revizyongazetesi.com

Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/12/26/yaskinin-elektrikleri-yine-kesilecek/