Vefa Salman son yerel seçimlerden de galip çıkınca kendisinin artık Yalova siyasetinin makro aktörü haline geldiğini söylemiştim. Burada 

Vefa Salman son yerel seçimlerden de galip çıkınca kendisinin artık Yalova siyasetinin makro aktörü haline geldiğini söylemiştim.

Burada  "makro aktör oldu" falan diyerek amacım; başkanı halka verdiği sözleri tutması yönünde teşvik etmekti... yani "bak öyle veya böyle bir seçim daha kazandın... ki AK Parti yanlış adayla yarışınca Yalova halkı sana bu krediyi bir kez daha verdi. Yalova siyasetinin makro aktörü konumuna geldin bu seçimi de kazanarak. Bu fırsatı iyi değerlendir ve halka verdiğin sözleri tut artık!" demekti... amacım buydu aslında.

Eminim ki benim gibi Yalova halkının da Vefa Salman’dan ikinci döneminde beklentileri Yalova halkına vaat ettiği projeleri bitirmesi yani halka verdiği sözleri tutmasıydı ama görünen o ki Başkan Salman’ın böyle bir niyeti de çabası da yok!

Niye mi?

Şöyle ki;

İlk döneminde Yalova’ya yapa yapa bir tuvalet yapan ve bunu da sanki çok önemli bir projeymiş gibi adeta ballandıra ballandıra anlatarak ne kadar vizyonsuz bir yönetici olduğunu gözler önüne seren Vefa Salman, geçtiğimiz günlerde scooter projesini "Seçim öncesi şehir içi trafiğini rahatlacak olan ulaşım projelerimizden biri olan scooter projesinin başlangıcı için ilk adımı attık" diyerek hayata geçirdi ve vizyonsuzluğunu da adeta katmerledi.

Vefa Salman’ın Yalova’ya vereceği bir şey olmadığını Yalova halkı gördü ve biliyor artık...

Vefa Salman’ın kendisi de bunu çok iyi biliyor zaten... bunu bildiği içinde ilk seçimde milletvekili adayı olup adeta kendisini kurtarmanın peşinde çünkü Başkan Salman’ın çok iyi bildiği bir şey daha var... o da kendisinin bir daha seçim kazanamayacağı.

İşte son seçimlerde AK Parti yanlış adayla yarışa girince... bir çok AK Parti’li yöneticinin dahi AK Parti adayına oy vermeyeceğini dost meclislerinde belirttiği bir ortamda yapılan seçimleri Vefa Salman bir şekilde kazanmış ve aslında siyasi mevta olmaktan da bir süreliğine kurtulmuştu... tabii ki bu kendisi için sürdürülebilir bir durum değil!

Yalova Belediyesi’ni batıran, makam aracına varıncaya kadar haciz getirtip eşinin aracını makam aracı olarak kullanmaya başlayıp koskoca belediyenin itibarını yerle bir ettiği yetmezmiş gibi bunu iyi bir şeymiş gibi anlatan... bir benzinciden belediyeye bağış yapmasını isteyip bu yapılan bağışla maaş ödeyen ve bu şekilde davranarak belediyenin itibarını yerle bir etmeye devam edip bu durumdan rahatsızlık duymayan... ve milyonlarca liralık ranta sebep olacak imar değişikliklerine yine milyonluk bağışlar karşılığı geçit veren Vefa Salman ne kadar vizyonsuz ve basiretsiz bir yönetici olduğunu bana da Yalova halkına da göstermiş ve göstermeye de devam etmektedir ne yazık ki!

Evet tekrar etmekte fayda görüyorum ki; Yalova’ya vereceği bir şey olmadığı ortaya çıkan ve bunu kendisi de çok iyi bildiği için ilk seçimde milletvekili adayı olup adeta paçayı kurtarma derdine düşen Vefa Salman bana göre artık siyasi bir mevtadır!

Yalova’da siyasi mevta olan tabii ki sadece Vefa Salman değildir!

Vefa Salman’la rant için iş birliğine giren bazı AK Parti’lilerde artık siyasi mevtalardır!

Evet... CHP’li Vefa Salman’la rant için iş birliği içine giren AK Parti’li bazı isimlere diyorum ki;

Vefa Salman gibi sizde siyasi mevtasınız artık!

Bunu bilin.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi ve

Revizyongazetesi.com

Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/12/19/vefa-salman-maaslari-odemek-icin-benzinciden-200-bin-lira-bagis-istemis/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/12/26/scooter-salman/