Vefa Salman bir kamera kaydıyla açıklama yaptı... bende bunu okurlara duyurdum zaten. Peki ne dedi Salman? Tutuklanan yol arkadaşı, dava arkadaşı

Vefa Salman bir kamera kaydıyla açıklama yaptı... bende bunu okurlara duyurdum zaten.

Peki ne dedi Salman?

Tutuklanan yol arkadaşı, dava arkadaşı olan yardımcısı Halit Güleç’e sahip çıktı mı?


Vefa Salman, CHP’nin Yalova’da üst düzey görevdeki bazı isimlerin zaman zaman "Halit Güleç’i başkan yardımcısı yapma..." gibi çeşitli tavsiye ve uyarılarına rağmen ısrarla sahip çıktığı ve belediyeyi adeta perde arkasından yönettiği herkes tarafından bilinen ve dün cezaevine konulan Halit Güleç’e sahip çıkan tek laf etmiş midir?

Vefa Salman, Halit Güleç tutuklandıktan sonra yaptığı açıklamada,"Benim yol arkadaşım asla böyle bir şey yapmamıştır, yapmaz, haksız yere tutuklanmıştır..." gibi bir açıklama neden yapmamış, yapamamıştır?

Soruyorum.

Ve diyorum ki;

Vefa Salman’ın bu açıklaması... adeta kayyum bekleyen... bu endişe içindeki birinin açıklaması gibi olmuş!

Evet... Vefa Salman’ın aklı kayyumda olduğu ve endişe içinde olduğundan olsa gerek... yol arkadaşına sahip çıkacak tek laf etmemiş, edememiş dahası yaptığı açıklamada Halit Güleç’in adını dahi anmamıştır!

Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi ve
Revizyongazetesi.com
Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/02/14/yardimcisi-tutuklanan-baskan-vefa-salman-acikladi-yalova-belediyesi-dolandirildi-parasi-ic-edildi/