Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partisinin il başkanları toplantısında konuştu ve Yalova Belediyesi’nde patlak veren yolsuzluk skandalına değindi. T

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partisinin il başkanları toplantısında konuştu ve Yalova Belediyesi’nde patlak veren yolsuzluk skandalına değindi.

Tabii bu Sayın Cumhurbaşkanının Yalova konusuna ilk değinmesi değil… daha önce de birkaç defa değindi bu konuya ki bundan daha doğal bir şey yok.

Böyle bir malzemeyi siyaseten kullanmamak zaten mümkün değil… ki bu fırsat başta Vefa Salman olmak üzere CHP içindeki bazı basiretsiz siyasetçiler yüzünden AK Parti’ye verildi.

İki hususa değinmek istiyorum…

Sayın Cumhurbaşkanı,”Hizmet görmeyen Yalova’ya inşallah AK Parti Belediyeciliğini sokarak oraya en ideal hizmetleri hep beraber vereceğiz. Yalova gibi şirin bir ilimizi ilçeleriyle beldeleriyle çok daha farklı bir yere taşıyacağız.” dedi.

Bakın bu sözler taahhüt gibi…

Evet… Sayın Cumhurbaşkanının, “Yalova’yı çok daha farklı bir yere taşıyacağız” şeklindeki sözleri taahhüttür… ki önemli olduğunu düşünüyorum ve “inşallah” diyorum… ayrıca bu sözlerin takipçisi olacağımızın altını da çizerek belirtmek isterim.

Evet zaman zaman bu sözleri hatırlatacağız ve dediğim gibi takipçisi olacağız.

Bir diğer husus ise…

Sayın Cumhurbaşkanı, Yalova Belediyesi’ndeki yolsuzluğun ortaya çıkmasında işi takip edip kovalamanın önemine değindi ve bu anlamda Yalova İl Teşkilatını övdü diyebiliriz.

Hatırlarsanız bir iki gün önce aynı anlama gelen ifadeler kullanmış ve “AK PARTİ İL BAŞKANI VE YÖNETİMİ, VEFA SALMAN VE EKİBİNİ YOK ETMEYİ BAŞARDILAR!” başlıklı yazımda; AK Parti Yalova İl Yönetiminin ölçülü, disiplinli ve titiz bir çalışma yürüttüklerine dikkat çekmiştim.

Evet… Sayın Cumhurbaşkanının dediği gibi işi takip edip kovalayınca oluyormuş ve yolsuzluklar ortaya çıkıyormuş değil mi?

Peki... o zaman Sayın Cumhurbaşkanının ifadelerinden yola çıkarak sormak istiyorum…

Ya bundan önce Sayın Cumhurbaşkanının işaret ettiği üzere bu işleri takip edip kovalamayanlara… aksine Vefa Salman ve yönetimiyle siyaseten iş tutup, bunları şimdiye kadar koruyup kollayan AKP’lilere ne olacak?

Soruyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyongazetesi.com

Genel Yayın Yönetmeni



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/05/23/fikri-abisiyle-anlasmis/