Bir yatırımcıyla görüştüm, sohbet ettik geçenlerde... İşte müteşebbisliğin zorluklarından konuşurken "Hakan Bey, bürokraside ne zaman

Bir yatırımcıyla görüştüm, sohbet ettik geçenlerde...

İşte müteşebbisliğin zorluklarından konuşurken "Hakan Bey, bürokraside ne zaman işimiz olsa önümüze çantayı koyuyorlar..." dedi.

"Yalova’da da bu oldu mu?" diye sordum...

"Olmaz mı" deyince...

Aklıma hemen bir AVM’den gelen imar değişikliği talebi ve şu Arboretum arazisine yapılmak istenen proje ve bu işlerden nasıl nemalanırım diye koşturan siyasiler falan geldi iyi mi!

Kim mi bunlar?

Valla bende merak ediyorum birilerinin ayağına gidip "Sizin iş Ankara’dan tamam" diyen siyasetçiyi!

Hayır çanta var mıydı yanında yok muydu? Kim olduğu kadar bunu da merak ediyor insan ister istemeden...

Aklıma Teşvikiye olayı da geldi... nasıl gelmesin ki!

Oradaki projede hayli büyük bir projeydi ve neler olduğunu, neler yaşandığını ve belli bir noktadan sonra kimlerin kimleri nasıl sattığını görmüş, yaşamış, şahit olmuştuk değil mi?

Ders almak... şaibeli işlerden uzak durmak lazım. Yangından mal kaçırır gibi hareket etmemek lazım. Sonra "nedir bu acele?" diye sorarlar...

Ben böyle konuşunca yanlış anlayanlar oluyor...

"Niye uyarıyorsun? AK Partili misin sen?" diye eleştirenler oluyor, olmuyor değil...

Ama ben 2017 yılında birilerini de uyarmıştım!

Ve bizim iyi niyetli uyarılarımıza kulak asmayanların bugün ne hale geldiklerini ve sebep oldukları sonuçları sadece Yalova değil bütün Türkiye gördü!

Kim ne derse, nasıl düşünürse düşünsün ben tehlikeyi görüyorum ve yine bütün iyi niyetimle şaibeli iş ve projelerden uzak durulması konusunda uyarıyorum.

Sonra kimse söylemedi uyarmadı demesin.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/01/23/akpli-baskan-arap-yatirimcilari-dolandirmakla-suclaniyor/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/16/cinarcik-eski-belediye-baskani-murat-erdogana-dava-acildi-gorevi-kotuye-kullanmak-sucundan-hakim-karsisina-cikacak/