Dün Çınarcık Genç Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı ve Ergenekon av bayi sahibi değerli kardeşim 

Dün Çınarcık Genç Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı ve Ergenekon av bayi sahibi değerli kardeşim Serkan Efe'nin, Çınarcık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı olacağını ilk kez duyurdum.

Hatırlanacağı üzere Numan Soyer'in de Çınarcık Belediye Başkan adayı olacağını yine ben ilk kez duyurmuştum ve bugün Numan Soyer Çınarcık Belediye Başkanlığı koltuğunda oturuyor.


Diyeceğim ve görünen o ki; bu değerli kardeşimiz de yani Serkan Efe'de bu işi götürecek gibi... ama...

Ben şimdiden bu kardeşimizden bir söz almak istiyorum...

Şöyle ki;

Eğer Serkan Efe ve yönetimi Çınarcık Esnaf Odası'nın başına geçtikleri zaman kendilerinden Çınarcık Belediye yönetimine asla müdahale etmemeleri konusunda şimdiden bir söz almak istiyorum!

Neden mi?

Şu an Çınarcık Belediyesi esnaf odası'ndan yönetiliyor da ondan!

Ve şunu çok açık ve net bir şekilde ifade etmek isterim ki; Marmara'nın İncisi olan Çınarcık Belediyesi bir esnaf odası'ndan asla yönetilemez... bu belediye bir esnaf odası'ndan yönetilecek bir belediye değildir!

Evet bu konuyla ilgili daha söyleyeceklerim olacak ama dediğim gibi ve tekrar etmekte fayda görüyorum ki; Çınarcık Esnaf Odası Başkanlığı'na talip olan Serkan Efe ve yönetiminden, Çınarcık Belediyesi'ne müdahale etmeyecekleri ve Çınarcık Belediyesi'ni esnaf odası'ndan yönetmeye kalkmayacakları konusunda şimdiden söz istiyorum.

Bu sözü vermeleri halinde, Serkan Efe ve yönetimini esnafa hizmet etmek için çıktıkları bu yolda asla yalnız bırakmayacağımı ifade etmekte de bir sakınca görmüyorum.

Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/22/serkan-efe-cinarcik-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-baskan-adayligini-acikladi/