Çınarcık eski Belediye Başkanı Murat Erdoğan ve bazı belediye yönetici ve çalışanları hakkında belediyenin arsa satışlarıyla ilgili yürütülen

Çınarcık eski Belediye Başkanı Murat Erdoğan ve bazı belediye yönetici ve çalışanları hakkında belediyenin arsa satışlarıyla ilgili yürütülen soruşturma 3 sene sonunda davaya dönmüş ve Murat Erdoğan dahil bazı isimlerin hakim karşısına çıkacağını ilk kez geçtiğimiz günlerde duyurmuştum.

İşte bu gelişmeyi eski belediye başkanı Avni Kurt’a sordum ve kendisinin değerlendirmelerini aldım.


Burada Avni Başkan bu davayla ilgili,"Belediye Başkanı Numan Soyer’in bu konunun takipçisi olmasını istiyorum. Benim kendisinden bu görevi bir önceki dönem yapmış biri olarak tek isteğim Numan Soyer’in bu işi bırakmaması ve takip etmesidir." dedi ve Numan Soyer’e önemli bir çağrıda bulundu.



Avni Kurt haklıdır. Ve yaptığı çağrı çok önemli ve kıymetlidir diye düşünüyorum.

Bu olayı takip etmek bundan sonra Numan Soyer’e düşer çünkü Çınarcık Belediye Başkanlığı koltuğunda kendisi oturuyor ve Çınarcık’ın, Çınarcık halkının ve Çınarcık Belediyesi’nin menfaatlerini korumak kendisinin birinci vazifesidir, görevidir.

Bir parantez açıp belirtmek isterim ki... Numan Soyer’e benim bildiğim ve gördüğüm şu an çok eleştiri var... ve eleştirenlerin çoğu AK Parti’li yani kendi partisinden... Şu ana kadar Başkan Soyer’in beklentileri karşılayamadığı yönünde genel bir memnuniyetsizlik hakim Çınarcık’ta... tabii biz iyi olsun, iyi işler yapsın diye umut ediyoruz ve bu anlamda kendi kulvarımızda elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız her zaman çünkü Çınarcık gelişsin, Yalova gelişsin, büyüsün vesaire derdimiz bu... o yapmış, bu yapmış, o partiliymiş, bu partiliymiş biz buna bakmayız ve kimin niyeti halka hizmetse ve iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyorsa şartsız şurtsuz yanında yer alır, destek veririz.

Diyeceğim o ki; Avni Başkanın Numan Soyer’e yaptığı çağrıya dönecek olursak şunu söylemek isterim ki... Numan Soyer’i belediye başkanı olarak eleştirebiliriz ama benim bildiğim namuslu bir adamdır kendisi ve namuslu insanlarda kamunun parasının çarçur edilmesine asla göz yummazlar... varsa bunu yapanlar peşine düşüp takip ederler.

Bu anlamda ben Numan Başkanın, Avni Başkandan gelen çağrının gereğini yerine getirip Çınarcık Belediyesi olarak bu davayı, yani AK Parti döneminde, Murat Erdoğan döneminde yapılan arsa satışlarıyla ilgili davayı, yargılamaları dikkatle takip edip gereğini yapacağından şüphe duymadığımı da, bu yöndeki beklentimi de ifade etmek isterim.

Bekleyip görelim bakalım neler olacak.

Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/16/cinarcik-eski-belediye-baskani-murat-erdogana-dava-acildi-gorevi-kotuye-kullanmak-sucundan-hakim-karsisina-cikacak/