Eski Belediye Başkanı Avni Kurt diyor ki; "Belediyenin borçlarıyla ilgili iskeleye afiş asacağını söyleyen Numan Soyer, şimdilerde, borçlar

Eski Belediye Başkanı Avni Kurt diyor ki; "Belediyenin borçlarıyla ilgili iskeleye afiş asacağını söyleyen Numan Soyer, şimdilerde, borçlarını çığ gibi büyüttüğü belediyenin koridorlarında rahat yürüyebiliyor mu? Hani nerede afiş? Zira kendisi, insanların gözlerinin içine baka baka yalan söyledi seçim meydanlarında… Hani nerede mahcubiyet, nerede ‘utanma’ duygusu?"

Adam haklı...


Çünkü bende Numan Soyer'i bu konuda uyarmıştım ve "Başkan sözünü tut ve o afişi as" demiştim kendisine ama dinlememişti.

Avni Kurt, "Numan Soyer, şimdilerde, borçlarını çığ gibi büyüttüğü belediyenin koridorlarında rahat yürüyebiliyor mu?" diye sormuş...

Tabii Numan Soyer eğer Avni Kurt'un dediği gibi Çınarcık Belediyesi'nin borçlarını çığ gibi büyüttüyse eğer bunu niye, nasıl yaptığını Çınarcık halkına anlatması lazım diye düşünüyorum açıkçası.

Devam ediyor Avni Kurt ve diyor ki; "Bilahare olan bitenler de neresinden bakarsanız bakın, iç açıcı değil. Hem de hiç değil. Bir şirket kurdular. Belediye bu şirkete sermaye aktarımı bile yapamıyor. Bir şirket düşünün ki, müdürü maaş almıyor, alamıyor. Müdürüne borçlanan bir şirketten bahsediyoruz..."

Bakın Avni Kurt'un bu söyledikleri doğruysa eğer Çınarcık Belediyesi'nde ciddi bir yönetim sorunu var demektir.

Çınarcık Belediyesi'nin itibarını ayaklar altına almaya kimsenin hakkı yok bence... ki eğer şirket müdürü gerçekten maaş alamıyorsa vay Çınarcık'ın haline!

AK Parti İl Yönetimi bence Çınarcık'a müdahale etmeli... çünkü Numan Soyer ilk seçimde koltuğu Avni Başkan'a yine 1500 oy farkla geri vermek için uğraşıyor gibi sanki...

Şimdiden söylüyorum... sonra kimse söylemedi, uyarmadı demesin.

Bir tavsiyem de Numan Başkana olacak...

AK Parti Yalova İl Başkanını ve yönetimini değiştirmeye kafanı takmak yerine Çınarcık'ın sorunlarına eğil ve asıl işine odaklan başkan... kimi desteklediğin ve il başkanı olmasını istediğini hepimiz biliyoruz ama bak sen daha meclis üyelerine hakim olamıyorsun!

Hal böyleyken Yalova'da siyaset mühendisliğine soyunmak sana bir numara büyük gelir başkan... benden söylemesi.

Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/07/14/cinarcik-belediye-meclis-uyesi-ali-altiparmak-ak-partiden-istifa-etti/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/07/21/avni-kurt-numan-soyere-fena-yuklendi/