Bahar Doğan'dan Vefa Salman'a: Sütten çıkmış ak kaşık mübarek!

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ın, seçim zamanı Vefa Salman ve CHP’nin Yalova’da HDP ile seçim ittifakı yaptığını ve çanta dolusu paranın HDP’ye verildiğini açıklamasının ardından Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın, Vefa Salman’ın eski il başkanı Nur Koçak'ı işaret ederek “Benim bir şeyden haberim yok, ne yaptıysa Nur yapmıştır! Zaten HDP ile ittifak görüşmeleri Genel Merkezin onayıyla il başkanlığı tarafından yapılmıştı..." şeklindeki ifadelerini kulis bilgisi olarak okuyucularına aktarmasının ardından Vefa Salman’a tepki, CHP Yalova eski İl Başkanı Bahar Doğan’dan geldi.

BAHAR DOĞAN: SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK MÜBAREK!

Deneyimli siyasetçi Bahar Doğan,"Oh ne âlâ. Sorumluluk; Belediyede Bşk yrd ve personelin olsun. Partide de il Bşk ve Genel Merkezin olsun. Sütten çıkmış ak kaşık mübarek." diyerek Vefa Salman’a tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.