CHP’li Ali Kırıcı iddialı konuştu: Makas çok açık

CHP Çınarcık Belediye Başkan adayı Avni Kurt’un Belediye Meclisi 1. Sıra Kontenjan adayı olan Ali Kırıcı’dan seçimlerle ilgili iddialı bir açıklama geldi.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın bugün Pazar Yazısında Çınarcık’taki son durumla ilgili yaptığı değerlendirmeyi içeren paylaşıma yorum yapan CHP’li Ali Kırıcı, makasın çok açık olduğunu belirterek seçimi açık ara farkla kazanacaklarını ima etti.

CHP’li Ali Kırıcı,"Çınarcık’ın bütün mahallelerini, sokaklarını partililerimizle birlikte geziyoruz. Yoğun bir şekilde ev ve esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Yaptığımız görüşmelerin ve kurduğumuz temasların haddi hesabı yok. Gözlemlerimiz ve sokaktan aldığımız nabız; makasın çok açık olduğunu, Belediye Başkan Adayımız Sn Avni Kurt’a yönelik destek ve teveccühün hayli yüksek olduğunu söylüyor. Sokak, en büyük kamuoyu araştırma şirketidir ve hiçbir zaman yanılmaz.
Çınarcık, bizimle güzelleşecektir." ifadelerinde bulundu.

İşte Çınarcık siyasetinin önemli isimlerinden CHP'li Ali Kırıcı'nın o yorumu...

Anahtar Kelimeler:
ÇınarcıkAli Kırıcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.