Yalova’da siyasi bağlantıları bilinen bir reklam ajansına bazı belediyeler tarafından adeta kayırılarak iş ve ihaleler verildiğiyle ilgili kamuoyunda dillenen iddiaları, dezenformasyonun önüne geçmek ve gerçekleri ortaya çıkarmak adına araştıran Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, konuyla ilgili belediyelere şeffaflık çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını da hatırlatan Hakan Korkmaz, konuyla ilgili şu ifadelerde bulundu;

“AÇIKLAYIN KAMUOYU BİLSİN!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “İhale ve imar işlerinde şeffaf olun” şeklinde özellikle AK Partili belediyelere açık talimatı vardır.

Hal böyleyken;

Yalova’da özellikle bazı belediyeler, bazı reklam ajanslarına verilen işleri ve ödenen paraları dezenformasyonun önüne geçmek ve gerçeklerin ortaya çıkması adına açıklamalıdır.

AK Parti'nin kalesi Altınova'da Regaip Ahmet Özyiğit halkla kucaklaşmaya devam ediyor AK Parti'nin kalesi Altınova'da Regaip Ahmet Özyiğit halkla kucaklaşmaya devam ediyor

Yine bazı belediyelerin kültür vesaire etkinliklerinde yaptığı harcamaların şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşılması elzem haline gelmiştir.”