Semt77 Yalovaspor Kulübü Başkanı Orbay Tuna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda önemli iddialarda bulunup tarikat ve cemaat uyarısı yaptı.

"Yalova'da cemaatlere, tarikatlara milyonlarca para akıtan işadamları olduğunu biliyoruz" diyen Orbay Tuna,"Yalova tarikatlarla cemaatlerle değil, eğitimiyle sporla, sanatla ve kültürle anılan şehir olmalı" dedi.

Yalova Group A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Semt77 Yalovaspor Kulübü Başkanı Orbay Tuna,"Yalova'da cemaatlere tarikatlara milyonlarca para akıtan işadamları olduğunu biliyoruz, duyuyoruz. Bizler sizlere gümrük kapılarını, bürokrasiyi, yargıyı yollarını ve rant kapılarını açmayı taahhüt edemeyiz ama güzel bir nesil için elimizden gelen katkıyı sağlayacağımızı taahhüt ederiz. En önemlisi de geleceğin güzel bir neslin elinde olması. Bu şehirde spor yapan, sanata ve kültüre önem veren, verilmesi gerektiğini bilen eğitimli gençler yetişmesi lazım. YALOVA TARİKATLARLA, CEMAATLERLE DEĞİL, EĞİTİMİYLE, SPORLA, SANATLA ve KÜLTÜRLE ANILAN ŞEHİR OLMALI. Sosyal hizmet anlayışı dayatmayla değil, gönülden olmalı." dedi.

Haber: Hakan Korkmaz