Ak Parti Çınarcık Ekim ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün katılımları ile gerçekleşti. Toplantıya, Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’nin Çınarcık Belediye Başkan adayı olması beklenen ilçe başkanı Mimar Murat Kaya’nın CHP’li belediyeye yönelik eleştirileri damga vurdu.

MİNİBÜS İHALESİ GEREKSİZ

Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Mimar Murat Kaya, ilçede belediyeyle minibüscüleri karşı karşıya getiren Çınarcık şehir içi toplu taşıma araç ihalesinin gereksiz olduğunu söyledi.

Başkan Kaya, bu ihaleyle Çınarcık’ta ki bir vatandaşın Yalova’ya gitmesi için ödeyeceği miktarın artacağını ve iki toplu taşıma aracına binmesi gerektiğine vurgu yaptı ve "Yerel seçimlere yaklaşıldığı şu zamanda belediyenin bu ihale kararını alma sebebi, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerine kadar belediyeyi idare etmektir." dedi.

Mimar Murat Kaya, Çınarcık’ta yeterli sayıda otel ve pansiyonların olmadığını ve yeni otel ve pansiyonların açılmasının da önüne geçildiğine dikkat çekti.

ESNAFA ÇİLE ÇEKTİRİYORLAR

Belediye yönetimine eleştirilerine devam eden Başkan Kaya,"Yaz döneminde başlayan yol çalışmaları, park düzenlemesi çalışmalarıyla esnafa çile çektiriyorlar, esnaf iş yapamıyor, kiralarını ödeyemiyor. Bu çalışmalar sanki kışın yapılamaz gibi...nerede kaldı turizm bölgesi?"  dedi.

HEDEF BİRİNCİ SINIF İLÇE

Çınarcık’ın ikinci sınıf bir ilçe iken CHP’li Avni Kurt döneminde üçüncü sınıf bir ilçe konumuna düştüğüne vurgu yapan Ak Parti’li Başkan Mimar Murat Kaya, hedeflerinin Çınarcık’ı birinci sınıf ilçe konumuna getirmek olduğunu belirtti ve bunun için tüm hizmetlerin ve çalışmaların yapılacağının altını çizdi.

BİZ HAZIRIZ, ÇINARCIK HAZIR

"Özlenen Ak Parti Belediyeciliğini Çınarcık ile buluşturacağız" diyen Başkan Murat Kaya,"Sözün özü, biz hazırız, Çınarcık hazır." diyerek konuşmasına son verdi.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/08/10/chpli-baskan-avni-kurta-suc-duyurusu/