Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e seçim vaatlerinden biri olan Halk Lokantaları kurma sözünü hatırlatan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’dan dikkat çeken bir öneri geldi.

"Yalova Belediyesi Başkanı Mehmet Gürel'e önerimdir..." diyen Korkmaz,"Halk Lokantaları kurma sözünüzü tutmaya Engelsiz Cafe'de 3 çeşit yemeği 40 liraya vererek başlayabilirsiniz... Buranın mutfağı vesaire bu işe son derece uygun ve ilk etapta hiçbir ilave masrafa da gerek olmaz." ifadelerinde bulundu.

Hakan Korkmaz şöyle devam etti;

“Burada başlanır daha sonra vatandaşın 40 liraya yemek yiyebileceği lokantalar başka yerlerde de açılabilir.

Çiftlikköy Belediyesi'nin borcu 322 milyon... Çiftlikköy Belediyesi'nin borcu 322 milyon...

Elbette halka verdiğiniz söz hala geçerliyse...

Eğer öyleyse şu an Engelsiz Cafe bu iş için müsait... 3 çeşit yemeği 40 liraya vermeye hemen başlayın ve halka verdiğiniz sözü de tutmuş olun!

İşte görüldüğü gibi sadece eleştirmiyoruz ve verilen sözlerin takipçisi olmakla da kalmayıp önerilerde sunuyoruz...

Çünkü şu an Mehmet Gürel'in etrafındakiler yer kapmaca peşinde olduğu için kimse kendisine bu önerilerle gelmez, gelemezler!

Bu yüzdendir ki; Halkın yararına olan öneriler ancak bizim gibi kamu yararını, halkın menfaatlerini her şeyin üstünde görenlerden çıkar, çıkmıştır ve çıkacaktır... Bu hep böyle olmuştur ve bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir.

Kimse bizi Mehmet Gürel'in etrafında yer kapmaca peşinde koşan menfaatçi çakallarla karıştırmasın!

Benden söylemesi.”