AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü'den açıklama AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü'den açıklama

Yapılan ihbarları değerlendiren Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova'da bir büfe yeriyle ilgili faaliyetlerden dolayı Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

BÖYLE DUYURDU

Sabah saatlerinde vatandaşlardan gelen şikayet ve ihbarlar üzerine harekete geçen Hakan Korkmaz,"Daha önce AK Parti döneminde vatandaşlardan gelen şikayet ve ihbar üzerine yaptığımız haberden sonra dönemin Yalova Belediyesi Başkanı Mustafa Tutuk'un talimatıyla çatısındaki ucube yapının hemen yıkılıp faaliyeti durdurulan bir şahsa ait büfe yerinde yerel seçimlerden hemen sonra başlayan çalışmalar vatandaşın dikkatinden kaçmadı!" dedi.

Korkmaz,"WhatsApp ihbar hattımıza çektikleri fotoğraflarla birlikte tepkilerini de ileten vatandaşlar; 'Mehmet Gürel maaşını ödeyemediği belediye işçilerini bakın nerede çalıştırıyor? Belediye işçilerinin bir şahısa kiralanan bir büfede veya bir büfeyi genişletmek için çalışmaları kanunlara uygun mudur?' diye soruyorlar…" dedi.

Vatandaşın sesi olan Hakan Korkmaz,"Cimer’e konuyla ilgili şikayet ve suç duyurusunda bulunacaklarını da belirten bazı vatandaşlar ise; 'Seçim öncesi bu büfe ve çevresinde duran çalışmalar ne oldu da Mehmet Gürel koltuğa oturunca hemen başlayıverdi!' diye soruyorlar? Vatandaşın bazı tepki ve sorularını yorumsuz bir şekilde aktarıyorum ve dezenformasyonun önüne geçmek ve gerçeklerin ortaya çıkması adına Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i burada yapılan çalışmalarla ilgili kamuoyuna açıklama yapmaya davet ediyorum." diyerek konuyu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme getirdi.

KORKMAZ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU!

Daha sonra Yalova Adliyesi'ne giden Hakan Korkmaz, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve sorumlular hakkında Yalova Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu ve bunu okurlarına duyurdu.

VEFA SALMAN CEZA ALMIŞTI!

Hakan Korkmaz daha önce de yine belediyeye ait bir yerin kiralanmasındaki usulsüzlükleri gündeme getirmiş ve açılan dava da yargılanan dönemin Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı!

KORKMAZ'IN SUÇ DUYURUSUNDAN SONRA BAKIN NE OLDU?

Öte yandan Hakan Korkmaz'ın yaptığı suç duyurusundan sonra bahse konu büfe yerinde dikkat çeken gelişmeler yaşandı!

Suç duyurusuna konu büfe yerinde sabah yapılan çalışmaların iptal edilip kazıkların akşam saatlerinde söküldüğü görüldü!