Yalova’da AKP’li İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın Fetö’cülerle fotoğraflarının ortaya çıkması ve buna rağmen görevde kalması teşkilatta rahatsızlık yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın yeni genç vekil Ahmet Büyükgümüş teşkilatta revizyon için düğmeye bastı ve Kadın Kolları ile Gençlik Kolları Başkanının istifasını istedi. İl Başkanı Öztabak bu istifalara direndi ama Genel Merkezde muhatap bulamadı. Genç Vekil, İl Başkanına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya’ya gitmeden teşkilatta değişimle ilgili alınan kararları onayladığını söyledi. İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek geçtiğimiz günlerde istifa etti.

Fetö’cülerle fotoğrafları rahatsızlık yaratan ve milletvekili olma isteği genel merkezde kabul görmeyen şimdi de Partisinin Yalova Belediye Başkan adayı olmak isteyen İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın  her an görevden alınabileceği belirtiliyor.

Fetö sanığı başkana Erdoğan’a ödül verdirmişlerdi!


Fetö’cülerle fotoğrafları ortaya çıkan AKP’li İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AKP’li Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Fetö sanığı olduğu davada yargılanması devam ederken Erdoğan’ın elinden  ödül almasını sağlamış ve gündem olan bu olayı CHP meclise taşımıştı. Yargılanması devam ettiği halde Erdoğan’ın elinden ödül alan fetö sanığı başkanda çıktığı ilk duruşmada beraat etmişti.


Yardımcısı 15 Temmuz’dan sonra istifa etmişti!


Fetö itirafçısı Aydın K. ifadesinde; AKP’li İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın yardımcısı olan ve 15 Temmuz darbe girişiminden sonra il başkan yardımcılığı görevinden apar topar istifa eden Burhan Karagözlü’nün her yıl örgüte 100 bin lira verdiğini söylemişti.


Muharrem İnce, “Fetö konusunda uzmanlar!” demişti.


Uzun yıllar Yalova’da milletvekilliği yapan Muharrem İnce katıldığı bir televizyon programında,"Fetö konusunda çok uzmanlar biliyor musunuz? İyi uzmanlar yani iyi Fetö’cüler! Ya Yalova’ya bakıyorum, Yalova’da ne kadar Fetö’cü varsa hepsi Hüseyin Gülerce’nin talebesidir. O yapmıştır Yalova’da herkesi. Bakıyorum şimdi televizyonlarda Fetö karşıtı açıklamalar yapıyor. Yalova’da herkesin, eğer Yalova’da insanlar hapse girmişlerse, bedel ödemişlerse hepsinin şeyidir ya bunu bilmiyorlar mı? Bunu Yalova’da kime sorsanız bilir bunu!" demişti.

Hakan Korkmaz/Özel Haber