İktidarı kaybettiklerinde Devletin yıkılacağına inandırdıklarını...şimdi de kendilerine oy verdiklerinde kurtuluşa ereceklerine inandırmaya çalı

İktidarı kaybettiklerinde Devletin yıkılacağına inandırdıklarını...şimdi de kendilerine oy verdiklerinde kurtuluşa ereceklerine inandırmaya çalışıyorlar!

Peki adeta takım tutar gibi tuttuğu siyasi partinin iktidardan düşmesi halinde Devletin yıkılacağına inananlar...oy verdiği için kurtuluşa ereceğine de inanırlar mı?

E ona inanan buna niye inanmasın? Ona inanan buna da inanır!

Evet...Ak Parti iktidardan düştüğü zaman Devletin yıkılacağına inananlar...yine Ak Parti’ye oy verdiği için kurtuluşa ereceğine, cennete gireceğine de inanabilirler!

Bunu söyleyenler bu mantıktan yola çıkmış olabilirler yani...

İSMET YILMAZ AK PARTİ ADINA MI KONUŞTU?

Ak Parti’ye yakın yazar Fatih Tezcan, İsmet Yılmaz’ın, "Adayımıza oy vermeniz kıyamet günü beraat belgeniz olacaktır..." şeklindeki sözlerine sert bir tepki gösterip,"Ak Parti adına konuşun, Allah adına değil" dedi.

Peki bu ülkede Milli Savunma, Milli Eğitim gibi çok önemli bakanlık koltuklarında oturmuş birinin söyledikleri partisini bağlar mı?

Ak Parti’nin görüşleri midir bunlar?

Mesela Ak Parti Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’da partisinin adaylarına oy verenlerin kıyamet günü kurtuluşa ereceklerini düşünüyor mu? Bunu bir çok vatandaş gibi bende merak ediyorum!

Eğer İsmet Yılmaz’ın bu düşüncesi, Ak Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düşüncesi değilse..."Bu düşüncede olan birine Milli Savunma ve Milli Eğitim Bakanlık koltuklarını nasıl emanet ettiniz?" diye sorar bu vatandaş diye düşünüyorum.

Peki Ak Parti’den konuyla ilgili açıklama duyan oldu mu?

Ya Diyanetten?

Henüz yok!

Umarım İslâmiyetin en güçlü savunucusu olan bu Aziz Milletten özür dilemekte geç kalmazsınız.

 

Hakan Korkmaz

Revizyongazetesi.com

Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/10/17/millete-mi-sordunuz/