Her seçim döneminin vaatleri arasına giren ve yapımı adeta yılan hikayesine dönen Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi’nin hükümetin tasarruf tedbirl

Her seçim döneminin vaatleri arasına giren ve yapımı adeta yılan hikayesine dönen Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi’nin hükümetin tasarruf tedbirlerine takıldığını ilk kez duyurmuş, bununla da kalmamış, Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı iknaya çalıştığı özel bilgisini de sizlerle paylaşmıştım.

Nihayet gerek genç vekilin gerekse diğer vekilimiz Sayın Meliha Akyol’un çabaları sonuç verdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel talimatı ile söz konusu hastane tasarruf tedbirleri dışına alınarak 2 gün önce ihalesi yapıldı. İhale süreci tam anlamıyla sonuçlandığında belirtildiği üzere bir temel atma töreni de yapılacak.

Sormak istediğim şudur;

Bazı seçimler öncesi, "Bize oy vermezseniz hizmet yok" şeklinde ve benzeri ifadeler Ak Parti yöneticileri tarafından söylenmiş ve bu ifadeler basında da yer almıştır. Buradan ve hastanenin seçim malzemesi olarak da kullanıldığı gerçeğinden yola çıkarak...

Eğer 31 Mart 2019 yerel seçimlerini mevcut Belediye Başkanı Vefa Salman kazanırsa yani Ak Parti kaybederse...

İhalesi yapılan ve yakın bir zamanda temeli atılacak Hastane planlanan tarihte bitecek mi?

Hastanenin yapımına devam edilecek mi?

Gerek Ak Parti’li iki Sayın vekil gerekse Ak Parti’nin Yalova İl Başkanı Sayın Muğlim Bağatar bu konuda, Hastanenin seçimler kaybedilse bile yapımına devam edilip planlanan tarihte biteceğinin sözünü verebilirler mi?

Battalgazi Devlet Hastanesi, Alanya, Gazipaşa, Kaş, Manavgat ve daha bir çok yerde benzer projelerde gerek müteahhit kaynaklı gerekse başka sebeplerle yaşanan sorunları da hatırlatıp kamuoyu adına muhataplarına soruyorum.


Hakan Korkmaz
Revizyongazetesi.com
Genel Yayın Yönetmeni



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/10/17/millete-mi-sordunuz/