Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Yalova Belediyesi’nde olup bitenlerle ilgili,”İnce neden susuyor, neden sessiz kalıyor, neden tepki göstermiyor, bilmiyoru

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Yalova Belediyesi’nde olup bitenlerle ilgili,”İnce neden susuyor, neden sessiz kalıyor, neden tepki göstermiyor, bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var ki o da şu: Yalova’da yolsuzluk olmasaydı, yapılanlar tamamen hükümet darbesi niteliğinde olsaydı, başkan haksız yere görevden alınsaydı... Benim bildiğim Muharrem İnce... Bir yanardağ olur patlardı bu hükümetin üstüne. Gök kubbeyi yerlere çalar, mavi gökyüzünü iktidara dar ederdi.” demiş yazısında…


Tabii Ahmet Hakan sanki hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranıp biraz safa yatıp kendince uyanıklık yaparak Muharrem İnce’nin Yalova konusunda suskunluğunu CHP’li Belediyede yolsuzluk yapıldıya bağlamış!

Yolsuzluk var, yok… o yakında çıkar ortaya… mesele o değil…
Tüm okurlarımız gibi aslında Ahmet Hakan’da neyin ne olduğunu biliyor çünkü ben Muharrem İnce’nin Yalova’da Vefa Salman tarafından nasıl vefasızlığa uğradığını ve uzun bir süredir küs olduklarını defalarca haber yapıp, yazılar yazarak duyurdum.

Küs oldukları için İnce’nin oğlunun düğününe Vefa Salman’ı çağırmamasından tutunda kardeşi Hüseyin İnce’ye yapılan saldırıya kadar…

İşte en son Vefa Salman’ın CHP Yalova örgütünde Muharrem İnce’nin izlerini silmek için çabalarından tutunda…

Salman’ın CHP Yalova merkez ilçe başkanı yapmak istediği emrindeki belediye çalışanına liste hazırlatıp koskoca Muharrem İnce’yi mahalle delegesi bile yazmama küstahlığına kadar her şeyi yazıp duyurmuş ve malumunuz Vefa Salman’ı bu konuda adeta yerden yere vurmuştum.

Uzatmayayım…

Dediğim gibi Ahmet Hakan’da herkes gibi Muharrem İnce’nin Yalova’da adı “Vefa” olan, şimdilerde görevinden uzaklaştırılan bir başkanın vefasızlığına uğradığını çok iyi biliyor ama buradan CHP’yi vurmak işine gelmiş olacak ki… böyle bir yazı kaleme almış.

Muharrem İnce muhakkak Ahmet Hakan'a gereken cevabı verecektir diye düşünüyorum.

Çünkü Muharrem İnce, Vefa Salman'ı asla affetmez... ama Vefa Salman üzerinden CHP'nin yıpratılmasına da asla izin vermez. Bunu çok iyi biliyorum.

Hakan Korkmaz
Revizyongazetesi.com
Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/11/15/muharrem-ince-senin-dengin-degil-kendine-gel-baskan/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/11/16/iste-muharrem-ince-dusmanliginin-belgesi/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/11/16/vefa-salman-yalovada-chp-orgutunu-parcalamaya-calisiyor/