Günümüz dolgu teknikleriyle kurallara uygun yapılmadığı ve çevre kirliliğine sebep olduğu için defalarca durmasını sağladığım ve nihayetinde bi

Günümüz dolgu teknikleriyle kurallara uygun yapılmadığı ve çevre kirliliğine sebep olduğu için defalarca durmasını sağladığım ve nihayetinde bitmeyip yapımı adeta yılan hikayesine dönen Çınarcık sahil dolgu projesiyle ilgili AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün müjde verip “Çınarcık Sahil Dolgu Projesi’nin yapım çalışması başlıyor” demesinin üzerinden 2 aydan fazla bir zaman geçti!



Başlanılan bir proje gören, duyan var mı?


10 milyonluk sahil dolgu ihalesini alan firma nerede?

Madem ihaleyi aldı bu firma, neden yer teslimi yapılıp işe başlanmıyor?

Vekil Ahmet Büyükgümüş neden sessiz?

İl Başkanı Muğlim Bağatar neden sessiz?

Belediye Başkanı Numan Soyer neden sessiz?

Sizler değil miydiniz seçim meydanlarında tabiri caizse atıp tutanlar?

Zihinleri açmak adına verdiğiniz sözleri biraz hatırlatayım isterseniz…



Bakın Numan Soyer’in günlük bir gazetede tam sayfa haberi…

"En önemli projem Dolgu ve Marina projesi" diyor Çınarcık Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmak için Numan Soyer!

Devam ediyor Numan Soyer ve diyor ki; “Sadece Belediye Başkanı olmaya değil, Çınarcık’ı turizm cenneti yapmaya geliyoruz.

1 sene geçti mi başkanlık koltuğuna oturalı? Geçmek üzere…

Daha kazma vurulan bir proje var mı? Yok!

Yahu bunların Çınarcık'ı turizm cenneti yapmayı bırakın... ihalesi yapılan ve sözde ihalesi bir firmaya verilen 10 milyonluk sahil dolgu projesiyle ilgili bile edecek tek lafları yok... anlayın vaziyetlerini!

Buradan seçim döneminde Çınarcık’la ilgili dolgu ve marina dahil söz verilen bütün projeler için "Bunlar Recep Tayyip Erdoğan’ın projeleridir","Benim sözüm Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüdür" şeklinde konuşup Sayın Cumhurbaşkanının adını ortaya atan ve bu şekilde oy isteyen genç vekil Ahmet Büyükgümüş’e sesleniyorum…



Sayın Vekilim… Sayın Cumhurbaşkanımızın adını da anarak halka vaat ettiğiniz sözleri tutun. Şüphesiz bizim görevimizdir bunu sizlere söyleyip, hatırlatmak... sizlere şakşakcılık yapmak değildir bizim görevimiz.

Evet... Bu sözlerin takipçisi olacağımızı ve zamanı gelince bunları sizlere hatırlatacağımızı yönetimimde olan Bağımsız Revizyon Gazetesi'nin Nisan 2019'daki sayısında zaten ilan etmiştim ve işte sözümü tutup hatırlatıyorum.

Sayın Vekilim… Sizleri de halka söz verdiğiniz sözleri tutmaya ve bu anlamda halkı kandıran değil... halka verdiği sözleri tutan siyasetçilerden olmaya... ve yine bu amaçla halka söz verdiğiniz projelerin akıbetiyle ilgili bir yanınıza il başkanını diğer yanınıza da belediye başkanını alarak halkın karşısına çıkıp bir açıklama yapmaya davet ediyorum.

Bunun yapılmaması halinde bir sonraki hatırlatmamızın daha üst perdeden olacağını da şimdiden belirtmek isterim ki... sonra kimse söylemedi, uyarmadı demesin.

Hakan Korkmaz
Revizyongazetesi.com
Genel Yayın Yönetmeni