Esra Elönü’nün sunduğu programda Sevda Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür. Biz çok do

Esra Elönü’nün sunduğu programda Sevda Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür. Biz çok donanımlıyız maddi manevi olarak. Bizim sitede halen 3-5 kişi var, benim listem hazır" ifadelerini kullanmış ve büyük tepki çekmişti.

Bakın bir tepkide TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’tan geliyor ve Gazeteci Kemal Öztürk’ün Youtube programına katılan Arınç, "Bunlar yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek!" diyor.

Esra Elönü ise Arınç’a sosyal medya hesabından şöyle yanıt veriyor:

"Konuşan maklube tepsisi Arınç’ın canlı istifrasını gördüm. Pensilvanya ceketiyle yamadığı avukatlık cübbesini giysin kendi adamlığını yargılasın. Ben kendisini korkutuyorsam ne büyük şeref, söylemindeki ucuzluk da şimdiye kadar gösterdiği tırsmışlığın siyasi Cv ‘sidir."

Dikkat ederseniz Esra Elönü, "Konuşan maklube tepsisi","Pensilvanya ceketiyle..." ifadeleriyle Bülent Arınç’a Fetö’cü imasında bulunuyor!

Yetmiyor...

"Daha yazacak çok şey var lakin sizin seviyenizin olduğu yerlerde tel çekmiyor mazur görünüz" diyen Esra Elönü, Arınç’a "seviyesiz" imasında bulunuyor!

Bakın burada "Fetö’cü" iması yapılanda, "seviyesiz" iması yapılanda Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu’nun bir üyesi!

Seven olur, sevmeyen olur vesaire... ama bu adam Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi...

Peki kim layık gördü ve bu görevi kendisine verdi?

Millet olarak ülkeyi yönetmesi için geniş yetkiler verdiğimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan.

Evet... Sayın Cumhurbaşkanının takdir ve tasarruflarıyla Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan ve görevine devam eden bir isme aynı cenahtan yapılan ima ve hakaretlere bakar mısınız!

Ve Sevda Noyan’ın ifadeleri dahil genel anlamda millet olarak izlediğimiz şu rezilliğe bakar mısınız?

Bu tartışmaya sebep olanlarında, birbirlerine hakaretler edenlerinde aynı siyasi partiye mensup olduklarını hatırlatıp... bu Aziz Milletin, bu fedakar Milletin bunları, bu rezilliği izlemeyi hak etmediğini düşündüğümü üzülerek ifade etmek isterim.

Hakan Korkmaz
Revizyon Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/12/bulent-arinc-bunlar-yuzunden-millet-basortusunden-nefret-edecek/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/03/emekli-korgeneral-erdogan-karakus-kozmik-odaya-girildigi-icin-ifsa-olan-848-gizli-gorevli-yurtsever-sehit-edildi/