İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, örgütün TSK içerisindeki kripto yapılanmasında yer

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, örgütün TSK içerisindeki kripto yapılanmasında yer aldığı iddia edilen 2'si muvazzaf üsteğmen, 6'sı muvazzaf teğmen, 173'ü muvazzaf astsubay, 8'i TSK'dan ayrılan astsubay ve 2'si askeri okuldan ilişkisi kesilen öğrenci olmak üzere 191 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi. Şüphelilerin tamamının Hava Kuvvetleri’nden olduğu öğrenilirken, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İzmir ve 22 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 145 kişi gözaltına alındı.

Evet Fetö ile mücadele sonuna kadar kararlılıkla devam etmeli... ki bu anlamda yapılan dev operasyonlardan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.

Ancak...

Siyasi ayak ne olacak?

Siyasi ayağı deşifre edilmediği sürece Fetö ile mücadelenin tam anlamıyla başarıya ulaşmayacağı yönündeki düşüncemi yinelemek isterim.

Bakın yerelden örneklerle soralım...

Çınarcık’ta Fetö soruşturması yapıldı mı?

Çınarcık’ta Fetö’nün toplantılarına katılanların tespiti ile ilgili neden düğmeye basılmıyor?

Bunun yapılması halinde; önemli bazı isimlerin ve eşlerinin bu toplantılara katıldığı ortaya çıkacak diye bir endişe mi var yoksa!

Yalova’da da durum aynı...

Yalova’da Fetö’nün siyasi ayağı deşifre oldu mu? Oldu da bizim haberimiz mi yok?

"Yalova’da ne kadar Fetö’cü varsa hepsi Hüseyin Gülerce’nin talebesidir" demişti Muharrem İnce katıldığı bir canlı yayında...

"Bunlar deşifre oldu mu" diye sormayacak mıyız?

Bildiğim ve inandığım şey şudur ki;

Yalova’nın her anlamda gelişmesi, büyümesi için Yalova’da Fetö’nün siyasi ayağının mutlaka tam olarak deşifre edilmesi lazım çünkü bu rant ve para düşkünü kripto Fetö’cüler deşifre olmadan Yalova’nın önü açılmaz... ki ülke geneli içinde durumun aynı olduğunu ve bu yöndeki düşüncemi ifade etmek isterim.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/10/03/ince-feto-konusunda-cok-uzmanlar/