Yalova Belediyesi’nde CHP’nin oldukça canını sıkan, Belediye Başkanı Vefa Salman’ın görevden uzaklaştırılmasına ve yardımcı

Yalova Belediyesi’nde CHP’nin oldukça canını sıkan, Belediye Başkanı Vefa Salman’ın görevden uzaklaştırılmasına ve yardımcısı Halit Güleç’in tutuklanmasına sebep olan bir yolsuzluk soruşturması var.

Evet malumunuz bu soruşturma sonucu Yalova Belediyesi’de AK Parti’ye geçmiş durumda...

Şu an Yalova Belediyesi’nde tabiri caizse emir komuta... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tam desteğini arkasına alan Başkan Vekili Mustafa Tutuk’ta... ve kendisi de arkasına aldığı bu desteğin hakkını veriyor gibi...

Evet bunu niye söylediğimi anlatmaya çalışayım...

Lafı hiç uzatmak istemiyorum...

Yalova Belediyesi’ndeki yolsuzluk soruşturmasını son derece dikkatli bir şekilde takip ediyoruz...

Ki geçtiğimiz günlerde Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un geçmiş döneme ait... yani CHP dönemi... yani Vefa Salman dönemine ait bütün yapılan ihaleleri araştırmak için düğmeye bastığı bilgisini özel haberle duyurmuştum.

Bakın çok önemli ve kritik bir bilgiye daha ulaştım...

İddia o ki;

Birisi Yalova Belediyesi’ndeki bazı çalışanları arayıp bazı dosyaları, bazı evrakları  kaybetmesini, yok etmesini isteyince... olay hemen Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a haber veriliyor... ve Başkan Vekili Tutuk, bazı personeli uyarmakla yetinmiyor ve lütfen dikkat buyrun... bir çok dosyayı da koruma altına alıyor!

Yanlış duymadınız...

Başkan Vekili Mustafa Tutuk, bu gelişme üzerine Yalova Belediyesi’ndeki bir çok ihale dosyası ve evrakı koruma ve kilit altına alıyor!

Ve diğer taraftan bir ekip harıl harıl tüm ihale dosyalarını, evraklarını incelemeye devam ediyorlar ve CHP açısından hiç de iç açıcı bir tablonun olmadığını üzülerek ifade etmek isterim... ki bunu edindiğim bazı bilgi ve belgelere dayanarak söylediğimin de altını ısrarla çizerek belirtmekte fayda görüyorum.

Tabii ki ulaştığım bazı bilgi ve belgeleri önümüzdeki günlerde gerçeklerin ortaya çıkması adına sizlerle her zaman olduğu gibi paylaşacağım.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/04/30/mustafa-tutuk-talimat-verdi-chp-donemindeki-ihaleler-arastirilacak/