AK Parti'li Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer'le ilgili şok iddia!
Özel Haber... AK Parti’li Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in, ilçede başlayan ve sahipleri Arap olan bir inşaat projesinin yaklaşık 800 bin liralık hafriyat işinin, işi yapan firmadan alınıp başka bir firmaya verilmesi konusunda kamu gücünü kullanarak aracılık ettiği ve  Arap yatırımcıya baskı yaptığı iddia edildi!

AK Parti’li Belediye Başkanının baskısı sonucu başladıkları hafriyat işinin Arap yatırımcı tarafından ellerinden alınıp Belediye Başkanının işaret ettiği firmaya verildiğini ve Belediye Başkanıyla yaptıkları görüşmede AK Parti’li Başkanın bu işe aracılık etmekle hata yaptığını "Ben bu adamlara iş verirseniz sizinle uğraşırım dedim. Böyle bir hata yaptım. Bir daha da yaparsam gel tükür yüzüme, de ki; sen şerefsizin tekisin" diyerek itiraf ettiğini Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a anlatması üzerine Korkmaz bu iddiaları dün sosyal medya medya hesabı üzerinden Başkan Numan Soyer’e sordu fakat AK Parti’li Başkan iddialar karşısında adeta sessizliğe gömüldü.

Yalova’da adeta bomba etkisi yapan iddialar bununla sınırlı değil...

Şöyle ki; Çınarcık Belediyesi’ne inşaatla ilgili giren herkesin bir hafriyat firmasına yönlendirildiği?

Adı geçen hafriyat firmasında AK Parti’li Başkan Numan Soyer’in ailesine ait iş makinalarının firma isimleri değiştirilerek çalıştırıldığı... bu iddialarla ilgili Başkan Soyer'in "Abim o iş makinalarını firmaya sattı" diyerek kendini savunduğu...

Yine adı geçen hafriyat firmasının aldığı işlerde Çınarcık Belediyesine ait kamyonların çalıştırıldığı ve görüntülerin olduğu, AK Parti’li Başkan Numan Soyer’in bu görüntüleri "Belediyenin adı lekelenir" diyerek yayınlanmaması konusunda görüntüleri çeken firma yetkililerine ricacı olduğu iddia ediliyor!

Konuyla ilgili iddiaları gündeme getirip deşifre eden Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"AK Parti’li Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer bu ağır iddialar karşısında sessizliğini koruyor. Bunların bir iddia olduğunun ama bu çok önemli iddialarla ilgili başlatılacak bir soruşturma ile özellikle HTS kayıtlarıyla gerçeklerin çok rahat ortaya çıkacağının altını çizmek isterim.

Bu iddialarla ilgili  ayrıca AK Parti Yalova İl Başkanına da, iddiaların araştırılıp doğruysa eğer gereğinin yapılması için seslenmiştim ama daha oradan da bir ses yok.

Gereğinin yapılması nedir peki?

Şöyle ki; Kısa zaman önce Çınarcık’a bağlı Teşvikiye Beldesinde yine AK Parti’li Belediye Başkanıyla yine Arap bir yatırımcıyla yaşananlar ve ortaya çıkan iddialarla ilgili AK Parti Yalova İl Başkanlığı düğmeye basmış ve Teşvikiye Belediye Başkanı AK Parti’den ihraç edilmişti.

Ben tekrar hem AK Parti’li Çınarcık Belediye Başkanını hem de AK Parti Yalova İl Başkanını iddialarla ilgili açıklama yapmaya, Cumhuriyet Savcılarını da göreve davet ediyorum."





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.