CHP’nin kazandığı Yalova Belediyesi’nde yeni yönetimin işten çıkarmalar yapacağı söylentileri yayılınca Başkan Mehmet Gürel’den açıklama geldi!

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel yaptığı açıklamada "Görevini hakkıyla yerine getiren tüm çalışma arkadaşımızla Yalova’ya hizmet için birlikte yol yürüyeceğiz. Bu hususta en ufak bir endişe taşımayın. Dedikodulara kulak asmayın" ifadelerinde bulundu.

Çiftlikköy Belediyesi'nin borcu 322 milyon... Çiftlikköy Belediyesi'nin borcu 322 milyon...

Gelişmeleri takip eden Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz ise sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede Mehmet Gürel’in muğlak ifadeler kullandığına dikkat çekti!

Korkmaz,"Peki Mehmet Gürel niye bu açıklamayı yapmak zorunda kaldı? Mehmet Gürel'e yakın çevresinden maaş ödemesi yapamayız endişesiyle Yalova Belediyesi'nde işten çıkarmalar yapması konusunda baskı var! Özellikle 1 senesini doldurmamış işçilerin hemen ilişiğinin kesilmesi ve bunu fazla geciktirmeden ilk haftalarda yapması Mehmet Gürel'e tavsiye ediliyor! İşten çıkarmalar konusunda gelecek tepkilerden çekinen Mehmet Gürel'in ne yapacağı ise merak konusu... Bakın Mehmet Gürel yaptığı açıklamada 'Kimseyi işten çıkarmayacağız' demiyor, diyemiyor! Görevini hakkıyla yerine getiren tüm çalışma arkadaşımızla Yalova’ya hizmet için birlikte yol yürüyeceğiz şeklinde muğlak ifadeler kullanıyor! İzleyelim bakalım neler olacak görelim. Çarşamba gününden sonra her şey belli olacak!" ifadelerinde bulundu.