AK PARTİDE REVİZYONUN AYAK SESLERİ!
AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, dün AA muhabirine yaptığı açıklamada, basında yer alan "AK Parti'nin olağanüstü kongre yapacağı" yönündeki iddialara şaşırdığını söyleyerek, kendilerine ulaşan böyle bir bilgi ya da haber olmadığını belirtmesinden saatler sonra, "AK Parti 21 Mayıs'ta olağanüstü kongre yapacak" haberleri basına düşünce kafalar karıştı.

Öyle ki, basında yer alan olağanüstü kongre iddiaları üzerine Ak Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül'ü ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'yı aradığını söyleyen Mustafa Ataş, onların da bu konuda bir bilgisi olmadığını aktarmıştı.

8 gün önce Başbakan Binali Yıldırım'ın,"Olağanüstü kongre söz konusu değil" açıklaması ve ardından Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın açıklamalarının aksine Ak Partinin olağanüstü kongreye gideceğinin belli olması, partide beklenen revizyonun kapsamını da gözler önüne serdiği konuşuluyor.

Referandumda beklenen oy oranını yakalayamayan Ak Parti Teşkilatlarındaki revizyonun, Teşkilattan sorumlu Mustafa Ataş'tan başlayacağı dillenmiş durumda.

ATAŞ'A TEPKİ VAR!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, geçtiğimiz aylarda Adapazarı il danışma toplantısında partililerin kendisinin konuşmasını beklemeden salondan ayrılmasına tepki göstermiş, "Ben Ankara’dan buraya geliyorsam, ben buradan ayrılmadan salondan ayrılanları kınıyorum. Böyle bir şey olamaz" demiş ve bu olay basına yansımıştı.

Öte yandan Mustafa Ataş'la ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

İddianın sahibi Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez.

Dün Revizyongazetesi.com, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın Fetö ile ilgili açıklamalarını,"Ak Parti, Fetö tasfiyelerini zaten yapmış!" başlığıyla okurlarına duyurunca, Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez, "Oflu Hakan" adlı sosyal medya hesabından haberin altına dikkat çeken bir yorum attı.

Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez,"Kendisi bu konuda çok hassastır... atadığı bazı kişiler fetöden alındı... 15 temmuzdan sonra...." dedi.

İŞTE O YORUM





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/04/26/atas-dedikodu-dedi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.