AK PARTİLİ BELEDİYE!
ÖZEL HABER/ Yalova'da 30 Mart seçimlerinde el değiştiren ve Ak Parti'li Belediye Başkanı tarafından yönetilen bir belde ile ilgili ciddi iddiaları, Revizyongazetesi.com mercek altına alıp gündeme taşıyor.

İddiaları araştıran Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, şöyle konuştu;

"Yalova'da Ak Partili Belde Belediyesi ile ilgili önemli iddialar var. korkmazKüçük belde ile ilgili iddialar büyük olunca, üstelik bu belediye Ak Partili bir başkan yönetiminde olunca, iddiaları ciddiye alıp doğruluğunu araştırdık.

Belde de biten bir proje ile ilgili son derece ciddi iddialar var. Bu iddiaların Valiliğe bir şikayet dilekçesiyle ulaştığı bilgisi de var.

Yine belediyeye ait satılan bir arsa ile ilgili ciddi iddialar var. Arsanın bedelinin çok altında satıldığı iddia ediliyor!

Bitmedi...

Belediyeye ait döküm alanı ve belediyeye ait bir işletmeyle ilgili de ciddi iddialar var ve bu iddialarda, "BELDE DE NELER OLUYOR?" dedirtecek cinsten!"




Yalova'da küçük belde ile ilgili büyük iddialar ve gerçekler Hakan Korkmaz'ın Pazar Yazısında, Revizyongazetesi.com'da...

SADECE GERÇEKLERİ OKURSUNUZ

Gmail: [email protected]   Facebook/ Revizyon Gazetesi

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.