AVNİ KURT, SÖZÜNÜ TUTMADI!
Özel Haber/ Çınarcık Belediyesi'nin Ak Partili Meclis Üyesi Sait Saral, Küçük Sanayi Sitesini bitirme sözü veren Belediye Başkanı Avni Kurt'un sözünü şu ana kadar tutmadığını söyleyerek,"Çınarcık 5 yılını boşuna kaybetti" dedi.
Revizyongazetesi.com'a konuşan Saral,"Bu proje esnafımız için yapılan ve Çınarcık'a da nefes aldıracak bir projeydi. Başkan Avni Kurt, burayı bitirme sözü verdi ama geçen zamanda daha bir çivi bile çakılmadı. Sahil Dolgu Projesini de mahvettiler. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Kesinlikle projeci değiller. Çınarcık proje anlamında 5 yılını boşuna kaybetti. Eğer Ak Parti iktidarı devam etseydi Çınarcık'ta şimdi bütün bu projeler bitmişti ve halkımızın hizmetine sunulmuştu. Tabi halkımızın kararıdır bu saygı duymaktan başka şu an yapacak bir şeyimiz yok. İnşallah Ak Parti iktidarında boşa geçen bu yıllar telafi edilecektir. Bütün bu projeler Çınarcık'a kazandırılacaktır" dedi.

kucuk-sanayi-sitesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.