AVNİ KURT'A OY VERMİŞLER!
Son yerel seçimde Ak Parti Çınarcık Belediye Meclis Üyesi Adayı olup seçilemeyen İlkay Gerçeker, şok bir iddia ortaya attı. "Ne iş yaparsınız siz?" diyerek Ak Parti Çınarcık Yönetimini eleştiren Gerçeker, yönetimin yarısının CHP'li Belediye Başkanı Avni Kurt'a oy verip destek olduğunu söyledi.

KURT'U "TİYE" ALIP "GÖNDERME" YAPTI!

"Bir önceki dönem yapılan hizmetlerin % 10'u yapılsın mevcut yönetimi başarılı kabul ederim" diyerek Avni Kurt'a gönderme yapan Ak Partili İlkay Gerçeker,"Mayıs ayında iskele meydanında parkta 6 Meclis üyesiyle alkışlar eşliğinde törensel bir havada çiçek ekilir" dedi.





CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'a adeta seçim vaatlerini hatırlatan ve kendisini "TİYE" alan İlkay Gerçeker,"Akşam üçreislere gittim marinaya yat limanına, harika olmuş marinada jeotermal enerjiden bile faydalanıyorlar, her yer sıcak su, karşımda rüzgar panelleri dönüp duruyor enerji üretiyor hiç bir problem yok maşallah tıkır tıkır çalışıyor" dedi.

AVNİ KURT HALKA BU SÖZLERİ VERMİŞTİ!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=rJfnCO47nYg[/embed]

"Yarında kısmetse Türkan Saylan kültür merkezini ve taşlimandaki adamızı gezeceğim." diyen İlkay Gerçeker, bitmeyen Sahil Dolgu Projesine de gönderme yaptı.



GEÇMİŞ DÖNEMİ ÖVDÜ

Çınarcık'ta yeni içme suyu şebekesi yüzünden bozulan ama Başkan Avni Kurt'un 1 seneyi aşkın zamandır onaramadığı yollar için,"Bu kadar hizmet yapılmış eserler kazandırılmış bir ilçede 100 metre yolda bozuk olsun sorun yok" diyerek Avni Kurt'u "TİYE" alan İlkay Gerçeker,"Bir önceki dönem yapılan hizmetlerin % 10'u yapılsın mevcut yönetimi başarılı kabul ederim" diyerek geçmiş dönemi övdü.



ŞOK İDDİA!

"Çınarcık Ak parti yönetimine yazıklar olsun" diyerek sosyal medya üzerinden Murat Kaya ve yönetimini hedef alan Ak Partili İlkay Gerçeker,"Arkadaş çıkın bir laf edin ne iş yaparsınız siz?" diye sordu.

CHP'li Belediye Başkanını eleştiremeyen Ak Parti Çınarcık Yönetimine tepki gösteren Gerçeker,"Laf edemezsiniz çünkü yönetimin yarısı mevcut başkana oy vermiştir destek olmuştur" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.