BAŞKAN, REVİZYON'A KONUŞTU!
ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesinde önceki gün Revizyongazetesi.com'un gündeme taşıyarak,"BURASI DÖKÜM ALANI MI?" diye sorduğu soruya Başkan Ahmet Meydan'dan cevap geldi.

Çınarcık'ta kum plaj diye bilinen mevkide plajın hemen karşısında bir alana inşaat hafriyatı dökülmesi olayını gündeme taşıyan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ı arayan Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan, konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

dokum-alani
"Söz konusu alanı proje kapsamında dolduruyoruz" diyen Başkan Meydan,"Teşvikiye'de göreve geldiğimizden beri güzel işler yapıyoruz. Bazıları bundan rahatsız olsa gerek olur olmadık dedikoduları ortaya atıyorlar. Biz bilindiği gibi bu bölgede A Tipi Mesire Yeri Projesine start verdik. Bu projeyi 2 senede bitirmek zorundayım. Söz konusu yeri de proje kapsamında dolduruyoruz. Buraya iddia edildiği gibi inşaat atığı değil, toprak döktürüyoruz. Kimseden de döküm karşılığı para almıyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.