Başkan Vekili Mustafa Tutuk: Önce Vefa Salman 6 yılda ne yapmış onu açıklasınlar!

Geçtiğimiz günlerde basınla bir araya gelen CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel’in, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’la ilgili "Ne yaptı ki?" eleştirisine Mustafa Tutuk’tan cevap gecikmedi.

Önceki gün CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel’in, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’la ilgili “Ne yaptı ki?” eleştirisini köşesine taşıyıp gündeme getiren Revizyongazetesi.com ve Haftalık Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret edip görüştü ve kendisine CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel’in kendisiyle ilgili "Ne yaptı ki?" eleştirisini sordu.

Korkmaz’a konuşan ve CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel’in kendisiyle ilgili "Ne yaptı ki?" eleştirisini değerlendiren Başkan Vekili Mustafa Tutuk,"Önce Vefa Salman 6 yılda ne yapmış onu açıklasınlar, ben içinde pandemi ile de mücadele etmek zorunda kaldığımız kısa görev sürem içinde ne yaptığımızı açıklarım" dedi.



Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk şöyle konuştu;

"Hakan Bey, bakın onların Vefa Salman’ın 6 yılda ne yaptığını açıklamalarını beklemeden, madem ki "Ne yaptı ki?" diye sorulmuş... ben kısa zaman içinde neler yaptığımıza gerçek rakamlar vererek  çok kısa bir şekilde değinmek isterim çünkü Yalova halkının bunları bilmesi lazım.

Şöyle ki; 28 Şubat-15 Haziran tarihleri arasında belediyemizden alacağı bulunan firma, kişi, esnafa 1128 adet ödeme işlemi ile toplamda 15.159.753,10 TL. ödenmiştir.

28 Şubat-15 Haziran tarihleri arasında personelimize 21.830.525,92 TL. Maaş ödemesi yapılmıştır.

28 Şubat-15 Haziran tarihleri arasında memur ve işçi personelimize 1.078.400,72 TL. ikramiye ödemesi yapılmıştır.

28 Şubat-15 Haziran tarihleri arasında belediyemizden 1028 alacaklı bulunurken 15 Haziran 2020 tarihi itibariyle 672 alacaklı bulunmaktadır. 356 alacaklının borcu ödenerek kapatılmıştır.

Görevi devraldığımız tarih olan 28 Şubat 2020’de 192 adet icra dosyası bulunurken 15 Haziran 2020 tarihi itibariyle  161 adet icra dosyası bulunmaktadır. 31 adet icra dosyasının borcu ödenerek kapatılmıştır.

Görev sürem boyunca toplam da 37.675.104,79 TL. ödeme yapılmıştır. Dikkat buyrun lütfen... borç ödemeyen, borç ödeme alışkanlığı olmayan bir belediyeyi çok kısa zaman içinde 38 milyona yakın ödeme yapabilen bir belediye haline getirdik.

Takdiri Yalova kamuoyuna bırakıyorum."

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/15/hakan-korkmaz-yazdi-yalovada-deniz-kiyisina-cami-projesi/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.