BELEDİYE MÜHÜRLEDİ
Özel Haber/Çınarcık'ta CHP'li Belediyenin göz yummasıyla denizde inşa edilen iskele, Valiliğe yapılan şikayetin ardından Belediye tarafından mühürlendi.

Taşliman Mahallesinde dolgu alanının olduğu bölgede bir işletme tarafından yapılmak istenen ve vatandaşın şikayeti üzerine Revizyongazetesi.com'un haber yaptığı iskeleyle ilgili Çınarcık Hasanbaba Tarih ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Orhan Öztürk 3 gün önce Yalova Valiliğine şikayette bulunmuş, Revizyongazetesi.com bu haberi de okurlarına duyurmuştu.

Çınarcık Belediyesi bu sabah iskeleyi mühürledi.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;KORKMAZ

"Bir inşaat firması 1500 m2 çocuk parkını çeviriyor, sözde belediyenin haberi yok, biz haber yapıyoruz çocuk parkı kurtuluyor.

Dere yatağına koskoca bir yapı inşa ediliyor, sözde belediyenin haberi yok, biz haber yapıyoruz, ardından o yapıyı belediye mühürlüyor.

Bir işletme denize bir iskele inşaatına başlıyor, belediyenin sesi çıkmıyor, biz haber yapıyoruz, bir çevreci dernek şikayette bulunuyor ve belediye iskeleyi mühürlüyor.

Şu anlattığım 3 olay neticesine bakarak ben diyorum ki, eğer bu yapılanlara CHP'li Çınarcık Belediyesi göz yumuyorsa bu belediye ve başkanı görevini yapmıyor demektir.

Yok eğer tüm bu olanlar CHP'li Belediye ve Başkanının haberi yokken oluyorsa, demek ki Çınarcık'ta hakikaten ve gerçek anlamda bir yönetim sorunu var."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.