Bülent Arınç: Bunlar yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek!
TBMM eski Başkanı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi AK Parti'li Bülent Arınç, canlı yayında ölüm listesi açıklayan Sevda Noyan için "Milleti başörtüsünden nefret ettirecek" dedi.

Gazeteci Kemal Öztürk’ün youtube kanalına konuşan ve "Bu kadının komşuları neler hissedecekler?" diyen Arınç, "Komşuları korkacak bu kadından. Ben olsam korkarım. 'Bu ne cani bir kadın, eline bir şey geçse kapımızı çalıp bizi kesecek' diye korkarım" dedi.

"Biz hayatımızı başörtü mücadelesi için yaptık" diyen YİK Üyesi Bülent Arınç,"Geldiğimiz noktaya bakın. Başında örtüsü olan ve dindar olduğunu söyleyen bir kadın asmaktan, kesmekten bahsediyor. Bu başörtüsü nefreti doğuracak, ondan korkuyorum. Yoksa bu kadın ne halt ederse etsin. Millet başörtüsünden nefret edecek hale gelecek. Sokakta yürürken hakaret ediliyor. Neden? Bu kadın yüzünden." dedi.

NE OLMUŞTU?

Ülke TV'de Esra Elönü'nün programına katılan yazar olduğunu iddia eden Sevda Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" sözleriyle tepki toplamıştı.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/03/emekli-korgeneral-erdogan-karakus-kozmik-odaya-girildigi-icin-ifsa-olan-848-gizli-gorevli-yurtsever-sehit-edildi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.