CAMİDE POZ VERDİ
Sahil dolgusu yapıyorum diye gemilerce toprak ve inşaat pisliğinin Çınarcık Denizine dökülmesine göz yuman, Çınarcık'ın CHP'li Belediye Başkanı Avni Kurt, camide poz verdi.

Çınarcık Belediyesi sosyal hesabı ve resmi internet sayfasında yaptığı paylaşımda,"Çınarcık Belediyesi tarafından uygulanan hizmet sayesinde camilerin halıları vakumlu halı yıkama makinesi ile yerinde ve kısa sürede yıkanmaya başlandı." denildi.cami temizliği

Camide poz verip konuşan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ise konu ile ilgili “Böyle bir aracı ilçemize kazandırdık ve cami cemaatinin  daha temiz daha nezih bir ortamda ibadetlerini yapması için bu hizmetimizi başlattık ve belirli periyotlarla bu makine ile ilçemizde bulunan camilerimizi temizleyeceğiz” dedi.

CAMİLERİN TEMİZLİĞİ, TEMİZLİK İHALESİ KAPSAMINDA YAPILIYORihale temizlik

Çınarcık Belediyesi 30 Mart'ta göreve gelince çöp toplama işini özele devretmişti. Belediye Meclisinin son aldığı kararla son yapılan temizlik ihalesi yaklaşık 3 yıllık süreyi (33 ay) kapsayacak bir şekilde yapıldı. İçinde camilerin temizlenmesi de olan ihaleyi alan şirket 01.04.2016 tarihinde işe başladı ve 31.12.2018 tarihine kadar Çınarcık Belediyesine bu hizmeti verecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.