ÇINARCIK SEFERLERİ DURDURULDU!
ÖZEL HABER/ Bostancı-Teşvikiye seferini yapan "Mavi Marmara" adlı yolcu teknesinin Çınarcık seferleri durduruldu. Mavi Marmara Bostancı iskelesine asılan afişte,"Yapılan şikayetler ve yasal mevzuatın uzaması sebebiyle Çınarcık (Taşliman) seferlerimiz durdurulmuştur" denildi.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın görüştüğü Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan'ın "Haberim yok sizden öğrendim" diye cevap vermesi dikkat çekti.

Revizyongazetesi.com'a konuşan Çınarcık Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Temel Koç ise, Mavi Marmara Firmasının Çınarcık'la ilgili hat izni olmadığı için sorunun yaşandığını, kendileriyle ilgili bir sorun olmadığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.