DOLGUDA YENİ SÖZLEŞME İMZALANDI!
YALOVA/ Yapımı adeta yılan hikayesine dönen Çınarcık Sahil Dolgu Projesinde yeni firmayla sözleşme imzalandı. Belediye bugün,"Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, dolgu projesi ihalesini alan Kayra Port Liman İşletmeciliği İnşaat Taahhüt AŞ yetkilisi Hakan Öncü ile ihale sözleşmesini imzaladı." diyerek haberi duyurdu.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, ilçeye nefes aldıracak, değer kazandıracak bu projeyi 2018 yılının yaz aylarında tamamlayacaklarını söylerken, genç iş adamı Hakan Öncü ilk açıklamayı Revizyongazetesi.com'a yaptı.

Hakan Korkmaz'a konuşan Kayra Port'un sahibi Hakan Öncü,"Uluslararası bir denetim firmasıyla anlaşma yapıyoruz. Dünyaca ünlü, bu tür dolgu işlerinde oldukça deneyimli bir firmayla da önümüzdeki günlerde danışmanlık sözleşmesi imzalayacağız. Amacımız hata yapmadan projeyi kurallara uygun bir şekilde bitirmek." dedi.

 



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.