Erdoğan: Yalova'da milyonlarca lira CHP'li yöneticiler tarafından talan edildi!
İzmir'de halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalova Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı Halit Güleç'in tutuklandığı yolsuzluk skandalına değindi ve "Rüşvet Çiftliği" olarak adlandırdığı yolsuzluk skandalı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptı.

Erdoğan,"Yalova'da milyonlarca lira CHP'li yöneticiler tarafından talan edildi" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Bizim siyasetimiz eser siyasetidir, laf değil. 40 yıllık siyasi hayatımızın hiçbir döneminde istismar peşinde koşmadık. Milletimizin huzuruna daima eserlerimizle, ülkemize ve şehirlerimize kazandırdığımız hizmetlerle çıktık. CHP’li Belediyelerin kurduğu rüşvet ve hırsızlık düzenini sizlerde görüyor, haberlerden takip ediyorsunuz. Bunun son örneği geçen hafta Yalova’da ortaya çıkarıldı. Yargı ve emniyet birimlerimizin tespitlerine göre; Yalova halkına hizmet olarak verilmesi gereken milyonlarca lira CHP'li idareciler tarafından talan edildi. Yaşanan bu skandal karşısında CHP Genel Merkezi’nden bir tane yetkili çıkıp da açıklama yapmadı, milletten özür dilemedi. Bay Kemal grup toplantısında saman dahil her konudan bahsediyor. Fakat yoldaşlarının Yalova Belediyesi’nde kurduğu rüşvet çiftliğinden tek kelime bile bahsetmiyor." dedi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=_Q42XTEObOI&feature=youtu.be[/embed]

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/02/13/halit-gulec-tutuklandi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.